Prieinama: Sandėlyje

Česnakai Talpykla Tuščiaviduriai Saugojimo Jar Ventiliuojami Keraminiai Ventiliacijos Dizaino Virtuvės Česnakai Laikiklis Su Dangteliu Fresh Box Indai

(0 Klientų Atsiliepimai)

€18.60 - €37.20

Prekės kodas: s22038

Kategorijos: Namo Saugojimo Ir Organizacijos

Žymos: česnakai talpykla tuščiaviduriai saugojimo jar

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Keramikos
  • Stilius: Klasikinis Stilius

Kulka Taškų:

Saugi Medžiaga: Česnakai Talpykla yra pagaminta iš saugaus ir patikimo keraminės medžiagos, kuri yra atsparūs karščiui ir tvirtas, anti-rust ir dilimui ir ilgą tarnavimo laiką.

Ventiliacijos Angos: Česnakai Laikytojo, Laikymo Konteineris su ventiliacijos angos leidžia orui tekėti išlaikyti česnako švieži.Jo atitikimo dangtelis apsaugo česnakai iš šviesos, išplėsti tinkamumo laikas ir užkirsti kelią ūglių.

Lengva Valyti: Česnakai Turėtojas Saugojimas yra indaplovė ir šaldiklyje saugus.Dydis česnakai jar yra 5.1*5.1*5.5 į.Ji yra lengva laikyti keletą gabaliukų normalaus dydžio česnako ir išimkite česnakų lengvai ranka.

Mielas Dekoras: Pridėti dekoratyvinis prisiliesti prie jūsų virtuvės skaitiklis, stovetop, arba troba dekoras su žavinga Keramikos Česnakai Sargas.Turi visiems česnako mėgėjams.

Naudoti Plačiai: Česnakai Bakas yra versatil e, tai yra puikus konteineris laikyti česnakai, švieži ir naudojimą virtuvėje.Ji taip pat gali laikyti sudedamųjų dalių, pvz., imbiero ir džiovinti čilė.

Aprašymas:

Keramikos česnakai dubenį pati turi realią česnakai išvaizdą ir yra specialios ly skirta saugoti česnako.Puikiai tinka bet virtuvę.

Keramikos su sklandžiai glazūra, patvarus ir universalus, jis yra puikus konteinerių saugojimo, česnakai, švieži ir naudoti virtuvėje.

Česnako laikymo indelį su ventiliacijos angos leidžia orui tekėti išlaikyti česnako švieži.Jo atitikimo dangtelis apsaugo česnakai iš šviesos, išplėsti tinkamumo laikas ir užkirsti kelią ūglių.

Lengva valyti, indaplovė ir šaldiklyje saugus.Dydis česnakai jar yra 5.1*5.1*5.5 į.Ji yra lengva laikyti keletą gabaliukų normalaus dydžio česnako ir išimkite česnakų lengvai ranka.

Dievinamas česnakai konteineris bus įtraukti dekoratyvinis prisilietimas jūsų virtuvėje cou nter, viryklė, arba troba dekoro.Turi visiems česnako mėgėjams.

Savybės:

Dydis: 13*13*14cm/5.1*5.1 *5.5 į

Medžiaga: Keramika

Svoris: 700g

Pakavimo Sąrašas:

1*Česnakas Talpykla

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama