Prieinama: Sandėlyje

Pramonės Vamzdis, Drabužių Džiovykla 2 Pakopų Display Rack Sieniniai Drabužių Stovas

(0 Klientų Atsiliepimai)

€407.63 - €582.33

Prekės kodas: s22040

Kategorijos: Namo Saugojimo Ir Organizacijos

Žymos:

Specifikacijos

  • Elemento Plotis: 25cm
  • Prekės Svoris: 7 kg/15.43 lb
  • Elemento Aukštis: 55cm
  • Spalva: Juoda
  • Medžiaga: geležies
  • Funkcija -1: Aukštos kokybės, Fastshipping
  • Savybės: Aukštos kokybės, KŪRYBINGAS, Greitas pristatymas
  • Asamblėjos Reikia: Taip
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Drabužiai Geležinkelių
  • Montavimas: Prie Sienos Tvirtinamas
  • Departamentas: Suaugusieji
  • Stilius: Pramonės Vintage Stiliaus
  • Elemento Ilgio: 92cm

Aprašymas

Jūs vis dar neramus, kad su jūsų drabužių spinta erdvėje yra per mažas?Gal galite įsigyti šią pramonės vamzdynų drabužių stovas su dviem lentynomis.Šis stovas yra pagamintas iš kietos ir tvirtos plieno vamzdžiai ir ekologinius lentos.Be to, kabo baras dizainas yra labai dėmesingas, nes jūs galite pakabinti savo drabužius tvarkingai.Galite atsisveikinti su netvarkinga spintos ir kambariai su juo.

Specifikacija

Spalva: Juoda ir Medienos Spalva

Stilius: Industrial

Produkto Rūšis: Drabužiai Stovo

Rėmo Medžiaga: Plieno Vamzdžiai

Lentos Medžiaga: Ekologinio Lentos

Asamblėjos Reikalaujama: Taip

Produkto Plotis: 25cm/9.8 colių

Gaminio Ilgis: 92cm/36inch

Apatinis Sluoksnis Atstumas: 25cm/9.8 colių

Vidurinis Sluoksnis Atstumas: 30 cm/colių 11.8

Pakuotės Dydis: 93*28*13cm/36*11.02*5.12 colių

Bruto Svoris: 6.5 kg/14.33 lbs

Grynasis Svoris: 6 kg/13.23 lbs

Apkrova: 30 kg/66lbs

Pakuotė

1* Pramoninių Vamzdžių Drabužių Džiovykla

1 Pak* Varžtai

1* Anglų Diegimo Instrukcijos

Pastabos

Prašome perskaityti diegimo instrukcijas prieš diegdami.

Prieš gręžimas, galite įdėti aiškiai klijų ant gręžimo padėtimi, siekiant išvengti sienos odą nuo nukristi, kai gręžimo.

Palaidotas plėtra vamzdeliai turi būti viename lygyje su sienos paviršiumi.

Prašome leisti šiek tiek spalvų skirtumas sukelia fotografavimo šviesos ir 1-3 cm klaida dėl vadovo matavimo, ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.

Pagrindinės Savybės

Didelė Talpa: drabužių stovas, turi du 36 cm, viršuje lentynos ir kabo baras saugoti.Viršutinė dviejų sluoksnių, gali turėti daug papuošalų ar maišus, ir kabinti juosta gali pakabinti daug drabužių.

Didelis Ilgaamžiškumas: drabužių stovas yra pagamintas iš labai tvirtos, aukštos kokybės plieno vamzdžių ir ekologinius lentos.Plieno vamzdžiai yra elgiamasi su nano kepimo dažų, kurios daro juos neramus išnyks ir rūdžių.Taigi, tai drabužių stovas, turi ilgą tarnavimo laiką.

Gera Apkrova: struktūra, tai drabužių stovas yra labai kietas todėl, kad ji gali būti 66lbs svorio.Todėl jūs pakabinti daug drabužių ir įdėti daug dalykų ant stovo.

Tvarkingas, Kambario ir Drabužius: Kabinti drabužius, ant baro daro kambarį atrodo neater ir švaresnis nei atraminės konstrukcijos juos į spintą.Be to, drabužius, neturės raukšles, kai jūs pakabinti juos!Taigi jums nereikia geležies juos prieš dėvi juos.

Retro Pramoninių Vamzdžių Dizainas: Šį sieniniai drabužių stovas, turi labai subtilus ir gražus išvaizdą, kuri atrodo derliaus ir išskirtinį.Taigi, įdiegus kambarys bus padaryti kambarį atrodo gražiau.

Lengva Valyti: dulkių ir purvo šio sieniniai drabužių džiovykla gali būti tiesiogiai sunaikino ne su rankšluosčiu, todėl ji yra labai patogi ir paprasta valyti.

Erdvės taupymo: drabužių stovas, turi sieniniai dizaino, todėl ji nėra neužima vietos ant grindų ir gerai pasinaudoja vertikalioje erdvėje.Todėl yra erdvės taupymo jį įdiegti.

Patogu Atidaryti Dizaino: Šis stovas gali būti naudojamas rodyti drabužius, papuošalai, knygos, augalai, dėl savo atviro projekto.Be to, atvira dizainas yra taip pat lengva prieiga prie straipsnių apie tai.

Lengva Įdiegti: Šis sieniniai drabužių stovas, turi būti įrengti patys.Jis turi paprastą struktūrą.Mes taip pat suteiks jums reikalingus montavimo priedai ir instrukcijos.Taip, tai labai lengvai galite įdiegti ją ant sienos.

Garantuotas Klientų Aptarnavimas: mūsų tikslas-teikti aukštos kokybės produktus ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes pasistengsime atsakyti ir išspręsti problemą jums kuo greičiau.

Informacija

Plieno Vamzdžiai: rėmas šis stovas yra pagamintas iš plieno vamzdžiai.Šios plieno vamzdžiai atrodo labai pramoninės ir derliaus.Be to, šie vamzdžiai yra pakankamai tvirtas, paramos stovo.

Ekologinė Lentos: dviejų sluoksnių šis stovas yra pagamintas iš kieto, lygaus, ir dėvėti, atsparus ekologinių lentos.Be to, ekologiniai lentos turi labai gera apkrova.

Kabo Juosta: kabinti baras šio stovo-36 cm, todėl ji yra pakankamai ilgas, kad daug pakabinti savo drabužius.

Flanšai: šešių flanšai yra ne tik šviesą, bet taip pat padidinti kontaktai su sienos taip, kad drabužių stovas yra daugiau tvirtai pritvirtinti prie sienos.

Prašymas

Šis stovas gali būti naudojamas pakabinti drabužius ar kaip display rack rodyti papuošalai, tokių kaip vazoninių augalų, nuotraukas, rankinės, knygos, vazos ir pan.Jis tinka naudoti gyvenamieji kambariai, virtuvės, valgomojo kambariai, miegamieji, vonios kambariuose ir kt.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama