Prieinama: Sandėlyje

Lengva Įdiegti Priekinės Oro Kondicionavimo Ventiliacijos Anga Skirtukai Ventiliacijos Įrašą Pasiimti atsarginės Dalys Mercedes W204 X204 C200 C260 GLK260

(0 Klientų Atsiliepimai)

€33.77 - €67.55

Prekės kodas: s221286

Kategorijos: Interjero Priedai

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiagos Tipas: Abs

Aprašymas:

Naujų Automobilių Priekiniai AC Oro Kondicionavimo ir Ventiliacijos Angos Tab Įrašą Remonto Komplektas Pakeitimo Tab " Mercedes Ben-z W204 C180 C200 C260 GLK300 GLK260 X204

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Priekiniai AC Oro Kondicionavimo ir Ventiliacijos Angos Tab

Medžiaga: ABS+PC

Spalva: Juoda

Tinka: Priekinis A/C Ventiliatorius

Bendras svoris: 7 g

Taikoma Automobilį Modelis: W204 C180 C200 C260 GLK300 GLK260 X204

Paketų Sąrašo:

Priekiniai AC Oro Kondicionavimo ir Ventiliacijos Angos Tab *1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Oro Kondicionavimo ir Ventiliacijos Tab - Pagaminti iš medžiagų, puikios kokybės, labai patvarūs.Gali puikiai remonto ir pakeisti priekiniai oro kondicionierius, ventiliacijos angos skirtukus.Puikiai tinka.

2.Patvari Medžiaga - Pagamintas iš medžiagų, puikios kokybės, mūsų oro kondicionavimo sistema oro ventiliacijos angos kortelėje yra labai patvarūs ir ilgaamžiai.Gali padėti ilgą laiką naudojimo.Puikus atsarginės dalys.

3.Lengva Įdiegti - Kai jūs įdiegti šią ventiliacijos tab dėl savo automobilių, jums nereikia daryti jokių pakeitimų, arba pakenkti jūsų automobilių.Ji gali puikiai pritaikyti savo automobilius.Puikus remonto komplektas.

4.Paprastas Procesas - Tai ac ventiliacijos kortelėje yra labai lengva įdiegti.Jūs galite tiesiogiai imti senus pranešimus iš savo automobilių ir įdiegti naujus.Lengva ir paprasta.Rekomenduojama.

5.Sukurta - Tai yra priekinės oro kondicionierius, oro ventiliacijos angos tab, todėl tinka priekinės oro kondicionierius, savo automobilius.Prašome prisiminti, kad.Jis puikiai tiks jūsų automobilių.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama