Prieinama: Sandėlyje

Automobilio Priekinis Stiklas Dangtelio Priekinio, Galinio Stiklo Saulės Pavėsyje, Universalus Sulankstomas Automobilių Šilumos, Saulės Skydelis Gynėjas Su Saugojimo Krepšys " Sun Blokuoti Šilumos

(0 Klientų Atsiliepimai)

€86.38 - €172.76

Prekės kodas: s23047

Kategorijos: Išoriniai Priedai

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Aprašymas:

Mūsų automobilių skydelis nuo saulės padeda sumažinti saulės akinimo ir sumažinti šilumos, suteikia šilumos skydas, ir išlaiko savo transporto priemonės aušintuvai, Ne daugiau karšto sėdynės, vairas, ir skundų, kad per karštą vasarą.Ji yra lengva ir raukšlės atgal per kelias sekundes.Montuoja ir susilanksto per kelias sekundes, be jokių siurbimo taures ar klijai.Laikykite savo automobilį skėtį nuo saulės, į jūsų duris kišenėje, už savo saulės skydelis, ar už savo automobilio sėdynės raštas.Tai patogu ir taupo erdvę.

Matavimo 70*140cm.Tinka daugumai transporto priemones bei su stiklai, įskaitant Visureigius, Sunkvežimius, ir Automobilius, mes rekomenduojame pirkėjams priemonė prieš perkant.

Specifikacija:

Pavadinimas: Automobilių Stiklų Skėtį Nuo Saulės

Spalva:

A: juoda šonuose

B: juoda viena pusė mėlyna kita

Dydis: Apie 70*140cm

Medžiaga: sidabras padengtas audinio juosta

Įpakavimas: 1pcs/saugojimo krepšys pakavimo

Taikytinos modeliai: Universalus

Savybės:

1. Laikyti temperatūra automobilio viduje vėsu ir patogu;

2. Izoliacija ir aukštos temperatūros spinduliuotės, gali užkirsti kelią priedai automobilį nuo senėjimo ir nyksta dėl saulės spindulių poveikio;

3. Laikymo patogu ir paprasta, ir ji galima sulankstyti, o sulankstytas su vienu ėjimu.

Naudojimo instrukcijos: tiesiogiai plytelių priekinio stiklo

Produktų Sąrašas:

1 * Automobilio Priekinio Lango Saulė Pavėsyje

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patogus Automobilio Kiekvieną Kartą: Automobilio Priekinio stiklo Atspalvis yra skirtos blokuoti šilumos akumuliacija savo transporto priemonę.Ne, Garažo ar Atspalvį?Jokių Problemų.Kurti Aušintuvai Vidaus Temp, Kietas Sėdimos vietos, ir Apsaugotos Kietas Važiuoti namo.Komfortas Keliaujant su vaikais, augintiniai, bakalėja, ir jums.

2.UV Spindulius, Atšvaitas: automobilio priekinio stiklo skėtį nuo saulės gali blokuoti UV Spindulių efektyviai apsaugoti jūsų automobilį nuo UV žala, ir lėtina blukimo, krekingo kilmės jūsų automobilio apmušalus, prailginti jo gyvenimą.

3.Patvarus: Automobilio Priekinis Stiklas skėtį nuo saulės yra pagamintas iš dvigubo storio nanos lygio audinio.Dėl tvirtos konstrukcijos užtikrinama, kad prekinis, galinis stiklo dangtis bus paskutinis jūsų vasara po vasaros teikti metų aušintuvai ir patogiau sąlygomis viduje jūsų automobilį.

4.Lengva Naudoti Ir Laikyti: saulės skydeliai automobilio priekinio stiklo yra lengva ir raukšlės atgal per kelias sekundes.Montuoja ir susilanksto per kelias sekundes, be jokių siurbimo taures ar klijai.Laikykite savo automobilį skėtį nuo saulės, į jūsų duris kišenėje, už savo saulės skydelis, ar už savo automobilio sėdynės raštas...Tai patogu ir taupo erdvę.

5.Tinka Daugumos Automobilių Stiklai: Apytiksl. 70 x 140cm.Šio automobilio priekinis stiklas skėtį nuo saulės automobilių buvo išskirtinės konfigūracijos.Jos unikalaus dizaino, kontūro, todėl jis idealiai tinka labiausiai transporto priemones: Automobilius, Visureigius, ir Mini .Ji gali būti efektyviai naudojama su dauguma langų dydžių ir vis dar siūlo visišką apsaugą.Ji yra sukurta siekiant pasiūlyti vartotojams UV apsauga taip pat saugiai matomumas.Atsisveikinti su kenksmingų UV spindulių ir akinimo.Laikykite savo automobilį atvėsti ir patogiai.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama