Prieinama: Sandėlyje

2vnt T-90 Didelio tikslumo VU Metrų Galva Stiprintuvas amp DB Lygio Matuoklis priešstiprintuvio Važiuoklės Garso Slėgio Dirželis su Apšvietimu

(0 Klientų Atsiliepimai)

€38.12 - €53.69

Prekės kodas: s23081

Kategorijos: Namų Garso Ir Vaizdo Įrašai

Žymos: vu metrų galva stiprintuvas amp

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: 2vnt T-90 VU Metrų
  • Maksimali Galia Vienam Kanalui: NE GALIA
  • Prekės Pavadinimas: Alyvuogių Lapų

2vnt T-90 Didelio tikslumo VU Meter Galvos Stiprintuvas amp DB Lygio Matuoklis priešstiprintuvio Važiuoklės Garso Slėgio Dirželis su Apšvietimu

Parametrai:

● Judamoji Dalis: Kilnojamasis Ritės Tipas

● Žymiklį Medžiaga: Cinko Balta Varis

● Žymiklį spalva: Juoda

● Žymiklį Sūpynės Kryptimi: iš kairės į dešinę

● Žymiklį ilgis: Nuo centrinės ašies iki adatos galo 44 ± 1mm

● Žymiklį plotis: 0.45 ± 0.05 mm

● Metrų naudoti kryptis: Vertikali

Elektros rezultatai:

● Standartinis bandymo sąlygos: temperatūra 20℃, drėgnumas 70%, jokio skirtumo tyrimų rezultatų,Jis taip pat gali būti išbandyti, esant normalioms temperatūros ir drėgmės.

● Elektros gripo laipsnis: jautrumas rodykle nuo nulio iki didžiausio masto (skalės padėtis) yra 960uA±8%

● Vidinė varža: 650 Ω ± 10%

● Izoliacijos varža: virš 500V DC plius 50M Omo įkrovimo grandinės matuoklis išorinio langelį.Izoliacijos varža tarp gaubto metrų ir įkrovimo grandinės yra išbandyta 500V DC įtampos.

● Nulinė padėtis: skaitiklis yra standartinėje padėtyje.Vieta, kur priekis žymiklį yra integruota su nuline masto centras yra nuoroda.Leistina paklaida, sutampa žymiklį į nulio nustatymo skalė yra ±1mm.

● Išlyginimo: Leidžiamosios paklaidos intervalas ±1mm, kai standartinė pozicija skaitiklis yra pasviręs 90 laipsnių kampu prieš ir po naudojimo.

● Stick žymiklį: iš karto pridėti tris kartus skalės srovės per dabartinę, lėtai, sumažinti 1/2, elektrinis gripo skaityti, tada rodykle grįš 1/3 mastu.

● Trintis: klaidos asortimentą, nurodant tašką ±1mm, kai elektros srovė yra pridėta prie skaitiklio ir lėtai padidėjo ar sumažėjo iki tam tikros vertės.

● Stabdžių sistema: iš Karto pridėti 2/3 dabartinės surinkti, skardos, per vieną sekundę nuo pradžios iki vietos, pažymėtos rodykle.

Specialus testas:

● Per apkrovos testas: įvesties dešimt kartų skalės dabartinės kas penkias sekundes, šį veiksmą pakartokite dar devynis kartus.Kiekvieną kartą, kai yra 0,5 sekundės, nuo 7 iki 14 daiktai lieka normalus po šio bandymo.

● Vibracijos testas: Po skaitiklis yra supakuoti, ji yra stipriai aukštyn ir žemyn iki 4mm kas 1000 kartų per minutę, dėl vibracijos plokštės, 10 minučių kiekviena kryptimi.Po šio bandymo, 7-14 daiktai lieka normalus.

● Poveikio testas: skaitiklis sumažėjo, kurio aukštis nuo 30cm iki 3cm storio lenta, po to supakuojami, o bandymas buvo atliekamas trimis kryptimis,X. Y. Z, 7-14 elementai išliko normalus po šio bandymo.

● Patikimumo testas: Electrofluence riba išlieka per standartinę po 100,000 korekcija taško dabartinių sąnaudų.

● Aplinkos poveikio testas: Temperatūra 50℃, drėgmė 85%, trunka nuo 100 valandų, po šio bandymo 7-14 daiktai lieka normalus.

● Terminalo įtampos bandymas: terminalas turi būti 1 kg įtampa, trunkantys 60 sekundžių.

Kita:

● Veikimo Temperatūros ribos: nuo -10℃ iki+60℃ RH 35 iki 85%

● Sandėliavimo Temperatūros ribos: nuo -20℃ iki+60℃ RH 35 iki 85%

● Nedėkite metrų tiesioginių saulės spindulių ir nelaikykite matuoklio pakavimo dėžutės, siekiant užkirsti kelią pašalinių medžiagų patekimo į metrą

● Lydmetalis Būklės: Sudėti terminalo, apie 3 mm į skardos su temperatūra 230℃.Stažuotės trukmė yra 3,5 sekundės.Po šio bandymo, 7-14 daiktai lieka normalus.

● Lydmetalis Temperatūrą: laikykite litavimo pistoletas, tuo 350℃ 3,5 sekundės, ir priekis terminalas yra apie 3mm, susisiekti su litavimo pistoletas.Po šio bandymo, straipsniai 7-14 lieka normalus.

● Anti-statinis: naudoti sausas nailono audiniu bandymo permatomas dangtelis paviršių ta pačia kryptimi tris kartus.Ženklas su rodykle skirtumas mažesnis nei 1/3 masto ilgis, ir grįžti prie nulio, po trijų sekundžių.

● Lemputės Specifikacija:12V Geltona Neon Burbulai

Paketas apima:

2vnt T-90 Didelio Tikslumo VU Metrų

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama