Prieinama: Sandėlyje

Katė Lipdukas Katės Nulio Lipdukas Automobilių Vandeniui Auto Langą Sienos Festivalis Apdailos Automobilių Lipdukas, Miegamojo Kamieno Vėjai

(0 Klientų Atsiliepimai)

€0.96 - €1.37

Prekės kodas: s2361

Kategorijos: Išoriniai Priedai

Žymos:

Specifikacijos

  • Lipdukas Rodymas: Stogo
  • Elemento Ilgio: 21cm
  • Prekės Skersmuo: 0.00inch
  • Modelio Pavadinimas: katė lipdukas
  • Elemento Plotis: 18cm
  • Elemento Aukštis: 0.2cm
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Su mūsų Katė Sienos Lipdukas, galite duoti savo sienos puikūs touch.Šių gražių papuošalų gali būti perkeliami be žalos ir yra atsparus vandeniui.Jos keturis nagus, saugios sienos ar įstaiga, automobilis patvarus ekranas.Su šis įdomus dizainas, jums gali paversti bet kokį srityje.

Specifikacija:

Pavadinimas: Katė Lipdukas

Medžiaga: PVC

Dydis: (vidut.) 21*18cm/8.27*7.09 cm

Spalva: Juoda

Pakavimo Sąrašas:

1* Katė Sticke

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Gražus Dekoras: Šių kačių lipdukai bus pridėti jutiklinio žavinga ir energingas nuojauta, kad jūsų automobilis.Paraiškos ir šalinimas yra paprasta.Dėl savo dydžio, 21*18 cm, lipdukai gali būti taikomas bet kokio paviršiaus automobilį.

2.Gerai Padarė: Sukurta vandeniui ir bekvapis PVC medžiagos, mūsų Katė Lipdukai turi stiprią sukibimo, kad trunka ilgai, dar yra lengva pašalinti, nepaliekant kairę arba griauna paviršių.

3.Paprasta Naudoti: Pristatyti, žaismingą jūsų namų dekoro su šių graži katė lipdukai.Klijuoti juos ant sienos ar langai paprastas ir įdomus būdas pagyvinti savo erdvę.Su savo paprasta programa, bei galimybė būti perkeltas be nuostolių, šie lipdukai yra lengvas, be savo namų.

4.Plačiai Naudojamas: Šių kačių lipdukai tinka komandiravimo ant įvairių paviršių, pavyzdžiui, medinių grindų, virtuvės sienos, prieškambario lubų, ir miegamajame.Ar norite papuošti savo namus, darbą, ar automobiliu, šie lipdukai bus įtraukti kai kurie įdomus ir asmenybės į savo erdvę.

5.Veikia Puikiai Produktų: gražiai padaryta katė lipdukai bus pagerinti interjero dizainas jūsų namų ar transporto priemonės.Kiekvienas lipdukas yra meistriškai paruošta ir idealiai tinka bet kurios vietos ar transporto priemonės.Tai rodo, katės keturis nagus, realiai paimti ant jūsų sienos arba automobilio kėbulo.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama