Prieinama: Sandėlyje

Dvipusis Sukimo momento Raktas Rinkinys 15vnt 1/4" 2-24Nm Dviračiu "Allen" Raktas Įrankis Lizdas Raktu Dviračių Taisymo Rinkinys, Skirtas Dviratis, Dviračių Remontas

(0 Klientų Atsiliepimai)

€28.51 - €40.73

Prekės kodas: s24215

Kategorijos: Dviračių sportas

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Daugiafunkciniai Įrankiai

Kulka Taškų:

1、【Visiškai Uždara Struktūra】Mūsų sukimo momento raktas nustatyti visiškai uždara struktūra, reketas, vadovas, jis turi stipriai kanda, nėra lengva paslysti, tai tinka mažoms erdvėms.

2、【Kelis Įrankius】Mūsų sukimo momento raktas rinkinį sudaro multi-specifikacija atrankos varžto lizdas: 1/4 pratęsimo lazdele, kryžius, plokšti, šešiakampiai gėlių galvos, šešiakampis lizdo vadovas

3、【Padėčių Sukimo momento Tikslumas-3%】Mūsų sukimo momento raktas nustatyti padėčių sukimo momento tikslumas-3%.Ji tikslumo vertė, ir tai nėra lengva nešioti ilgą laiką naudoti.

4、【dvipusis Reketas, Rotacijos】Mūsų sukimo momento raktas nustatyti priima Du-taip, reketas, rotacijos ir vienas pagrindinių greitai pakeisti rankovės: irklas yra teisinga, ir varžtą, yra sugriežtintos; irklas yra į kairę, ir varžtas yra pašalinti.

5、【Lengva Valdyti】Mūsų sukimo momento raktas rinkinys yra labai lengva ir greitai dirbti; jūs galite naudoti ją lengvai trys paprasti žingsniai preset 1, išsitraukia 2, posūkiais 3, atkovotų kamuolių.

Savybės:

1. Mūsų sukimo momento raktas nustatyti visiškai uždara struktūra, reketas, vadovas, jis turi stipriai kanda, nėra lengva paslysti, tai tinka mažoms erdvėms.

2. Mūsų sukimo momento raktas rinkinį sudaro multi-specifikacija atrankos varžto lizdas: 1/4 pratęsimo lazdele, kryžius, plokšti, šešiakampiai gėlių galvos, ir šešiakampe veržle galvos.

3. Mūsų sukimo momento raktas nustatyti padėčių sukimo momento tikslumas-3%.

4. Mūsų sukimo momento raktas nustatyti priima Du-taip, reketas, rotacijos ir vienas pagrindinių greitai pakeisti rankovės: irklas yra teisinga, ir varžtą, yra sugriežtintos; irklas yra į kairę, ir varžtas yra pašalinti.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: 15-gabalas rinkinys, reketas, sukimo momento raktas

Medžiaga: legiruotojo plieno

Produktų sąrašas:

1*Dviračių sukimo momento raktas nustatyti

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama