Prieinama: Sandėlyje

5pcsMini Roko Išsipūtęs Suvilioti Plastiko Modeliavimas Žvejybos Masalas Sunku Masalas Dirbtinis Masalas Pesca Plūduriuojantis Žvejybos Masalas, Bass Pesca

(0 Klientų Atsiliepimai)

€4.25 - €7.09

Prekės kodas: s2570

Kategorijos: Sportas Ir Pramogos

Žymos:

Specifikacijos

  • Kategorijos: EŠERYS MASALĄ
  • Modelio Numeris: žvejybos masalas
  • Tipas: CRANKBAIT
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pozicija: Vandenyno Žvejybos Valtis, Ocean Beach Žvejybos, EŽERAS, Upės, Rezervuaras, Tvenkinys, stream, Vandenyno Roko Žvejybos, Valdymo Srityje
  • Kiekis: Vieną rinkinį

Savybės:

Gyvenimas-kaip Swimbaits: Tai itin realistiškas žvejybos masalas sukuria gyvas plaukimo judesius vandenyje, kuris bus skatinti žuvų ir sukelti grobuoniškų instinktų.

Universalus: Tinka žvejybos rifai, upių žiočių, upės, švieži ar sūraus vandens.Ir savo idealaus svorio, ilgai liejimo ir lėtai nuskendo.

Patvarus Naudojimas: Pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagos, žvejybos masalas gali lengvai priimti keletą hitai, tvirtas pakankamai didelės žuvys.

Lengvo Nešiojimo: Šis žvejybos įranga yra kompaktiškas ir lengvas, todėl jį lengviau nešiotis.Galite išmesti jį į savo kuprinės, žvejyba, krepšiai, ar automobilio konsolės laikymo.

Kokybės Užtikrinimas: Mūsų produktas bus tikrai laimėti savo širdį su savo aukščiausios kokybės!Jei jūs turite bet kokius klausimus, prašome susisiekti su mumis.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS Daugkartinio naudojimo

Kiekis: 5vnt

Svoris: 10grams(1.5 G)/vnt. ,21grams(2G)/vnt

Komplektą Sudaro:

5 * Žvejybos Masalas

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama