Prieinama: Sandėlyje

Kintama Vonios Lentynos Wall Mount Sandėliavimo Lentynos, Dušas stalčiuko Laikiklis WC Šampūnas Organizatorius Vonios kambario Aksesuarai

(0 Klientų Atsiliepimai)

€5.31 - €10.62

Prekės kodas: s26708

Kategorijos: Namų Tobulinimas

Žymos:

Specifikacijos

  • Lentyna Medžiaga: plastikiniai
  • Pakopų skaičius: Vieno Lygio
  • Modelio Numeris: Kintama Lentynos Vonios Kambarys
  • Tipas: Vonios Lentynos
  • Montuojamas: kampas
  • Savininkas Paviršiaus Apdaila: "Chrome"
  • Medžiaga: plastikiniai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Įdiegti Stilius: Prie Sienos Tvirtinamas Modelis

Kulka Taškų:

1. Atsparus vandeniui Sprendimas: atsisveikinti su vandens sulaikymo su mūsų Plūduriuojantis Lentynos, Vonios kambarys!Naudojant drenažo tuščiaviduriai dizainas, mūsų lentynose likti sausas ir švarus, užtikrinant maksimalų higienos ir ilgesnį tarnavimo laiką.

2. Tvirtai pritvirtintas: Paruošta puikios kokybės medžiagos, šios vonios kambarys plūduriuojantis lentynos garantija tvirta sistema, su puikia apkrova.Tvariai, kuriomis siekiama panaikinti įtaka ir lenkimo, sienos montuojamas saugojimo vienetas suteikia optimalią paramą visų jūsų tualeto reikmenys, užtikrinti organizuotos ir taikiai vonios kambarys, atmosfera.

3. Lengvas Montavimas: atsisveikinti su tradicinių diegimo metodus!Šis plūduriuojantis vonios lentyna gali būti lengvai montuojamas su punch-nemokamas montavimas ir stiprių klijų.Jokių vinių ar varžtų reikia, ir nesibraižantys lipdukai užtikrinti, kad jūsų sienos likti nenukentėję.

4. Sudėtingos To: plūduriuojantis lentynos, vonios kambario funkciją, sklandžiai dizainas su touch šviesos prabangus ir gražus išvaizdą, kad koordinuoti su įvairių apdailos stilių.Priimti modernus minimalistinio stiliaus, jis priduria, prabangus prisilietimas prie jūsų vonios kambariui.Puikiai, kaip sienos, lentynos, miegamojo, ji papildo bet kokią erdvę su savo minkšta spalvų ir gražių linijų.

5. Nekenksmingos Medžiagos: Pakelti savo vonios kambario funkcionalumą ir stilių, su mūsų eco-friendly sieniniai lentynos!Pagaminti iš bekvapis ir nekenksmingas medžiagas, jie saugus ir draugiškas naudoti bet kuriuo sandėliavimo reikia.Ne daugiau nerimauti, dirginimas arba žalos jūsų sveikatai ir aplinkai.Gauti organizuotas ir mėgautis prabangus ir tvaraus vietos be vargo.

Aprašymai:

Mūsų Vonios Lentynos prie Sienos tvirtinamas yra sukurta siekiant suteikti tvirtą struktūrą ir pailginti tarnavimo laiką.Atsižvelgiant prabanga ir graži išvaizda šios vonios sienelės lentyna puikiai susilieja su bet kokio vonios kambario dekoro.Su lengvas montavimas ir dizaino, kuri leidžia naudoti jį su pasitikėjimu, šis produktas yra būtina turėti savo vonios kambarys.

Specifikacija: 1. Produkto pavadinimas: Vonios kambario Sienos Lentynos

2. Gaminio dydis: apie 25 * 11 * 5cm/9.8 * 4.3 * 2in

3. Produkto svoris: apie 175g

Pakavimo Sąrašas: Vonios Sienelės Lentynos x 1

Pastaba:

1. Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama