Prieinama: Sandėlyje

VDA-LINK PCI-E 4.0 x4, kad x4 Vyrų Vyrų Jumper Kabelis Gold-Pirštu PCI Express Gen4 Didelės Spartos Tx Tx Signalo Jungiamojo Stovo Adapteris

(0 Klientų Atsiliepimai)

€49.14 - €54.60

Prekės kodas: s2756

Specifikacijos

  • Tipas: PCI-E Riser
  • Pakuotė: Taip
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: VDA-Link
  • Modelio Numeris: K22VS

Produkto Privalumai:

1. Kabelio privalumai: Naudoti importuoti kabeliai su vokietijos patentų ir jungtys, importuotų iš Taivano.Paramos PCIe 3.0 visu greičiu ir stabilus pavarų dėžė

2. Linijos ilgis pranašumą, nuo 3 cm iki 1 m, gali priimti užsakymą, mūsų parduotuvė pardavimo konversijos laidai, vielos varža yra maža, 60 cm linijos ilgis paramos PCIe3.0 visu greičiu.

3. Blokatorius, signalo buvo ne skylė dizainas, nėra parazitinės talpos ir parazitinis induktyvumas signalo trukdžių slopinimas problema, daugiau neturės BVM micro trumpojo jungimo reiškinys, produktas yra patvarus

4. Produktai yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, PCB kūrinys yra tikslūs, vario storis yra sutirštės iki 1oz, aukso piršto aukso kiekis yra pakankamas, auksą, padengtą koja laidžios veikimas yra gera, gali sumažinti šią problemą blue screen of death, kurį sukelia oksidacija rūdžių varža didėja.

5. Laidą pasirinktas produktas yra labai patvarus.PCB tarpiklis su storis 3mm naudojama apsaugoti metalo suvirinimo taškas, ir varžtus ir šešiabriaunėmis veržlėmis yra užrakintas ir pritvirtinti.Gaminys yra tvirtas, patikimas, atsparus traukimas, anti-trukdžių, ir nebus problemos vielos lūžimo ir nagų nulūžę.Viela gali būti sulenkta ir sulankstyti, nekeičiant naudojimo.

6. PCB žemaūgių ir sustorėja dizainas, žemaūgių nebus įstrigo į grafikos plokštę, sustorėjimas ir prailginta konstrukcija leidžia valdybos lengviau įdiegti, sumažinti žalos tikimybė.

Santrauka techniniai klausimai

Kaip kokybė, laido?Yra skydas?

Ten yra metalo sluoksnis ekranavimas, naudojant pažangias EPI ekranas laidžių polimerų, naujos medžiagos EMI ekranas, plokščias kabelis dizainas.Ši technologija leidžia kiekvienas kabelis turi būti visiškai taikoma EPI skydu, laidūs polimerai, siekiant užkirsti kelią gaunamų ir siunčiamų kiekį elektromagnetinių dažnių, sumažinant trikdžius ir veiklos pablogėjimo, ir sumažinti kabelių svorį.

Yra laidas minkštas?Ji gali būti sulenkta?

Viela yra VDA s ketvirtosios kartos PCIe skirta viela.Storis juodas laidas 1.3 mm, ir storis sidabro viela yra 1.4 mm.Viela gali būti sulenkta arba sulankstyti, kuris nekenkia naudoti.

Pastabos įsigyti:

1. Įstatydami kabelį, įsitikinkite, kad atpažinti kryptimi ir nedėkite kabelis atgal arba iš vietos, siekiant išvengti deginimo įrenginį.Įstatydami laidą, laikykite lizdą prietaiso, prieš dėdami kabelis, ir nesugadintumėte pin lizdas su pernelyg daug jėgos.Nelankstykite ar traukti per 2cm suvirinimo vieta tarp du galus vielos ir plokštės.

2. Visų rūšių pagrindinėse plokštėse ir įranga signalas gebėjimui vairuoti ir kitos sąlygos yra ne tas pats, mūsų bandymų rezultatai negarantuoja ir jūsų bandymų rezultatai atitinka, tol, kol jis yra prijungtas prie ilgiklis, signalas bus prarasti, puikus, nereikia pirkti.

3. Vaizdo plokštė arba motininė plokštė yra elektroninis įrenginys, kuris bus amžiaus ir oksiduojasi padidinti laiko, ir tada prijunkite ilgiklis bus tik daugiau stabilumo.Vyresnio amžiaus prietaisai nepalaiko.Jūsų prietaise yra daugiau nei trys metai, o ne remti.Nereikia pirkti.

4. Produktą galima įsigyti tik taip, kaip nurodyta produkto inžinierius.Jis naudojamas tik tada, gaminių bandymai.

Parsisiųsti:

Norėdami atidaryti 3D PDF failus.Prašome naudoti programinę įrangą.

FTP: Los Angeles

3D Žingsnis & 3D PDF failus atsisiųsti

Bandymų ataskaitoje parsisiųsti failų

Kabelio specifikacija parsisiųsti failų

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama