Prieinama: Sandėlyje

Fox sparnas, markizės, automobilių palapinę, lauko kempingas palapinės

(0 Klientų Atsiliepimai)

€3 661.04 - €3 853.73

Prekės kodas: s30152

Kategorijos: Išoriniai Priedai

Žymos:

Specifikacijos

  • Palapinė Stilius: Pratęstas Tipas, Vamzdelio Tipas Palapinę, Kuolą
  • Pasirinktinio Įvedimo Rinkinys Pasiūlė: 0
  • Plotas: 10 kv.m.
  • Audinys: Oxford/Drobės/..
  • Struktūra: Vienas Miegamasis
  • Spalva: Khaki/Žalia/Juoda
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Dydis: 210*300cm; 250*300cm
  • prek.kod: 1
  • Raktiniai žodžiai: Lauko palapinių kempingas
  • pakavimas: Kartoninėje dėžutėje
  • Apačioje Vandeniui Indeksas: 2000-3000 mm
  • Kilmės Vieta: Kinija
  • Prekės Pavadinimas: Fox sparnas, markizės, automobilių palapinę, lauko kempingas naudojamas palapinės
  • Modelio Numeris: "BT", " 007
  • Už Palapinę Vandeniui Indeksas: >3000 mm
  • Logotipas: OEM
  • laikiklis: Nerūdijančio Plieno
  • Sezonas: Ketverių sezono Palapinė
  • Pastato Tipas: Greitas Automatinis Atidarymas

Fox sparnas, markizės, automobilių palapinę, lauko kempingas naudojamas palapinės

Mūsų nuolatiniai palapinė apima tik viršuje ir lenkai, o ne sienos.

Produkto Pavadinimas Fox sparnas, markizės, automobilių palapinę, lauko kempingas naudojamas palapinės Pakuotės Dydis (L*W*H):209*16*17cm Svoris 12 kg Mėginio Siūlomi OEM/ODM Galima Logotipas Gali būti pritaikytas Tiekimo 5000pcs/mėnuo PREK.KOD 1 vnt. Pakuotėje

1. Vienas gabalas vieną maišą.

2. Tinkamas kiekis eksportui, kartoninėje dėžutėje.

3. Klientų reikalaujama, pakavimo yra.Carton dydis Normalus ar individualų Mokėjimo termino, T/T,L/C,Paypal, Alipay Pristatymo laikas 8-35 dienų po to, gauti indėlį Mėginio metu 1-7 darbo dienas nuo Mėginio kaina Mėginių mokesčiai, krovinių turėtų būti apmoka pirkėjas.Po vieta užsakymą,imties mokesčiai bus grąžinti.Priedai Paprastai tik viršuje, prašome kreipkitės į mus, prieš pateikiant užsakymą.

Šis punktas yra įvairių konfigūracijų ir priedai.Mūsų nuolatiniai palapinė apima tik viršuje ir lenkai, o ne sienos.Galutinis aiškinimas teisė prekės priklauso prekybininkai.Prašome susisiekti su prekybininkų, prieš pateikiant užsakymą.

Zhengzhou Džiunglių Tigras Lauko Produktai Co., Ltd.yra profesionalus palapinė gamintojas.Mes gaminame įvairių kempingas palapinė, stogo palapinė, 8 asm.+ palapinė, stichinių nelaimių atveju, palapinė, tualetas, palapinė, vienu prisilietimu, palapinė, ledo žvejybos palapinės, markizės, palapinės, pripučiamos palapinės ir pan.Mes esame įsikūrę Zhengzhou miestas, patogi naudotis ir šalia pagrindinių transporttations-Čingdao Uoste, Šanchajaus Uosto.Šiuo metu, mūsų gamykla yra su 5000 kvadratinių metrų sričių ir daugiau nei 60 darbuotojų~100 darbuotojų.Mūsų gamybos pajėgumai yra per 7*40HQ kiekvieną savaitę.Mes priimame kokybės ir aptarnavimo pirmąją vietą.Mūsų dujinė viryklė bus 100% išbandyta gamybos liniją ir atitinka ISO 9001:2008 standartą.

Su stiprus, plėtoti gebėjimus, Džiunglių Tigras yra profesionalus pasaulio lauko produktus bendrovė.Mes pradėti 50 naujų produktų mėnesio, produkto kvalifikacijos lygis, turi būti 99.9%.

Su patobulinta įranga, praktikuojamas operatorių, mes siekiame tobulumo, projektavimas ir tobulinimas geresnių produktų.Ir mes taip pat turime 20 patentų skirtingų produktų.

Mes turime specializuotą VIP klientų aptarnavimo komanda dėl 5-žvaigždučių klientams teikti klientams "vieno langelio" paslaugos.Kad bus 100% atlikti nuo pradžių iki pabaigos.

Džiunglių Tigras nuolat dalyvauja daugiau nei 10+ parodas šalyje ir užsienyje kiekvienais metais, ir pradedant naujus produktus, kiekvieną mėnesį.Džiunglių Tigras buvo eksportuojamas į daugiau nei 80 šalių ir bendradarbiavo su daugiau nei 1000 klientų.

Džiunglių Tigras bendradarbiauti su 420 gamina, kaip ilgalaikių strateginių partnerių, kurie visi yra stabilios kokybės, didelės kainos-našumo, pristatymas laiku, sąžiningumą ir patikimumą, patogi paslauga.

Atsižvelgdamas į šių išteklių tiekimo, Džiunglių Tigras forma nemažai stabili ir patikima, lauko, gamybos ir tiekimo bazių.Siekiant padėti klientui ar geresnių gamybos integracijos, mes vis dar turime 5000 2 sandėlio apyvartą.

Q: ar jūs gamyklos?Jūs galite gamyba prietaisą taip, kaip aš noriu?

A: Mes gamyklos ir eksporto teisė gali eksportuoti tiesiogiai,kai kurie prekybos įmonė gauna prekes iš mūsų gamyklos.Mūsų įmonė turi savo R & D komanda, OEM & ODM & OBM yra.

Q: Kai aš galėjau gauti citatos?

A: Mes paprastai pasiūlymą per 24 valandas po gausime jūsų užklausą.Jei esate labai skubiai gauti kainą, prašome, paskambinkite mums arba pasakykite mums savo elektroninio pašto adresą, todėl, kad mes dėl jūsų užklausą prioritetas.

Q: Ar jūs sutinkate su nedideliais užsakymais?

A: Pls nukrito laisvai susisiekti su mumis, nesvarbu, kaip daug produktų, kurių norite, mes stengiamės gauti geriausią kainą už jus.

Q: Ar jūs sutinkate imties tvarka?

A: Taip, mes priimame mėginio užsakymus, ir kaina taip pat gera.

Q: Kas yra švinas laikas?

A: Mėginio metu 1 - 7 dienomis, bus gauta per 3 - 7 darbo dienas.Masinės gamybos 7 - 45 dienų po to, gauti indėlį, tai priklauso nuo užsakymų.

Q: Kaip aš turėčiau mokėti, jei aš įdedu, kad jums?

A: Paprastai, Mokėjimo terminai Paypal, T/T, Vizos, Vakarų Sąjunga galėtų būti priimtas. 30% indėlių iš anksto, 70% sumokėtos prieš vežimą.

Q: Ką pristatymo būdų, kaip mes galime naudoti?

A: Mes galime pristatyti per laivų ir oro arba išreikšti, ir rekomenduoti geriausias būdas mūsų klientams.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama