Prieinama: Sandėlyje

Saugumo Veidrodis Profesinės Eismo Veidrodis Kelių Veidrodis Posūkio Kampas Atspindintis Sferiniai Įgaubtas-išgaubtas Veidrodis Eismo Veidrodis

(0 Klientų Atsiliepimai)

€6.54 - €13.36

Prekės kodas: s304571

Kategorijos: Eksterjero Dalys

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce

Aprašymas:

Gerinti saugą, su mūsų iškilių saugumo veidrodis pagamintas iš patvaraus polikarbonato, kad nebus įtrūkimai arba išlydyti.Ryškiai oranžinis atgal padidina matomumą ir daug naudoja, kad ji puikiai tinka bet kokios vietos.Padidinti saugą su mūsų patikimas ir tvirtas veidrodis!

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Plataus Kampo Veidrodis, važiuojamosios kelio dalies

Matmenys: (apytiksliai)

Patalpų: 30cm/11.81, ir 45cm/17.71 į

Lauko: 45cm/17.71 tam, 55cm/21.65 į

Produktų Sąrašas:

Plataus Kampo važiuojamosios kelio dalies Veidrodis x 1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Apsauga nuo smūgių: Sustiprinta, su grūdinto polikarbonato, mūsų iškilių saugumo veidrodis suteikia aukščiausios atsparumo smūgiams ir sudužti pasipriešinimo, plius kietas, atsparus įbrėžimams danga.Lengvas ir lengvai prijungti, tai suteikia neprilygstamą apsaugą.

2.Prisitaikyti prie Atšiaurių Aplinkoje: Su įvairių -40F į 257F, mūsų saugumo veidrodis gali atlaikyti net pačiomis sudėtingiausiomis oro sąlygomis, nuo šalčio šalčiai, kad stiprūs vėjai.Jos atsparus oro sąlygoms dizainas užtikrina ne krekingo arba lydymosi kyla, todėl ji gali trukti visą gyvenimą.

3.Oranžinė Danga Atgal: Featuring UV spindulių apsaugotas orange atgal, tai yra išgaubtas veidrodis suteikia didelio matomumo su platų stogo, a skėtį nuo saulės poveikį, ir akį pasirašyti už gerą įspėjimo poveikį.

4.Išsamią Matyti: Patirtis, padidinto saugumo su kiekvieno kampo, kuriems mūsų veidrodis.Ne daugiau akluosius taškus ir realaus laiko eismo stebėsenos iš visų pusių.Platus kampas žiūrėjimo kampą, užtikrina optimalų peržiūrėti jokių kliūčių ir mūsų vidutinis skersmuo žada aiškios vizijos.

5.Universalus Naudojimas Pagerinti saugos jūsų patalpose su šio eismo veidrodis.Vaizdas leidžia aiškiai matomumas aklųjų taškų " gatvių kampuose, garažai, prekybos centrų, ir siaurų kelių ir aštrių posūkių, todėl idealiai tinka įvairiose vietose.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama