Prieinama: Sandėlyje

Skysčio Radiatoriaus Sustabdyti Nuotėkį, Antspaudas, Radiatorių ir Blokuoti Nutekėjimas 354ml Skysčio Radiatoriaus Sandarumo Kamštis Automobilių Nuotėkio Remontą Radiatoriai, Žarnos &

(0 Klientų Atsiliepimai)

€8.36 - €18.58

Prekės kodas: s31788

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Tomas: Priedas

Ieškote patikimas sprendimas nuleisti ir remonto jūsų radiatoriaus?Ieškoti ne toliau, nei Blokuoti Antspaudas Skystis!Šis aukštos temperatūros atspari formulė stebuklus norėdami prailginti jūsų variklis, leidžiantis jūsų motociklą, sklandžiai 10-20 minučių su lengvumu.Atsisveikinti su perkaitimo ir variklio bėdų su mūsų patikimų Blokuoti Antspaudas Skystis.

Savybės:

① : Ne išardymas ir anti-nuotėkio poveikį Greitai pridėti šį produktą prie antifrizo, kuris gali veiksmingai sustabdyti šiek tiek vandens galimybę patekti į vandens talpą sistemą, per trumpą laiką;

② : Aukštos temperatūros varža ir ilgalaikį prijungti Šis produktas yra pridėta su anti-korozijos agentas ir kietiklis, aukštos temperatūros varža, anti-korozijos, ir stiprus gydant tuo pačiu metu, kad būtų pasiektas efektas ilgalaikis prijungti;

③ : Siekiama apsaugoti neįžeidžiant dalių, šis produktas gali veiksmingai blokuoti mažyčių angų vandens bakas sistema, o ne pakenkti aušinimo sistemos komponentų ir tuo pačiu metu išvengti korozijos ir rūdžių;

④ : Kaip naudoti:

1-Pradėti variklis iki normalios temperatūros, įjunkite oro kondicionierius, šildomos.

2-Suplakti šis produktas gerai, supilkite jį į vandens talpą pagal rekomenduojamą dozę, ir paleisti variklio 10-20 minučių, ilgesnis laikas, tuo geresnis efektas.

3 - įtraukę šį produktą, nereikia keisti vandens į vandens talpą per savaitę;

Atsargumo priemonės

1-prijunkite agentas tinka 1 kartą naudoti, ir ji neturėtų būti paliktas ilgą laiką po atidarymo.

2 - Vengti patekimo ant odos ir į akis, saugoti nuo vaikų, patekus, prašome nuplaukite vandeniu iš karto.

Produkto pavadinimas: Aušinimo sistemos prijungti skystis

Grynoji talpa: 345ml

Taikoma: aušinimo sistemos, automobilių, ekskavatorių, inžinerija, transporto priemonių ir pan.

Lengva Dozė:

Sedanas, off-road transporto priemonė, VISUREIGIS, pusę buteliuko

Žemės ūkio transporto priemonių, mažų sunkvežimių, autobusų - 1 butelis

Didelių sunkvežimių, ekskavatoriai, buldozeriai, krautuvai - du buteliai

Sąrašas: 1* Skysčio Radiatoriaus Sustabdyti Nuotėkio

Skaitykite daugiau prekės informacija

1. [ Momentinių Nuotėkio Fix ] Mūsų Skysčio Radiatoriaus Stop Leak sutaupys jums laiko, pastangų ir efektyviai sustabdyti nuotėkio nereikia ardyti.Plius, pylimas ir remontu, į savo sistemą 1 lengvas žingsnis.

2. [ High Performance ] Šio Skysčio Radiatoriaus Sustabdyti Nuotėkio yra labai veiksminga anti-rust agentas, kuris palaiko stabilumą savo variklio vandens kietumą ir apsaugo nuo nuotėkio atsirasti vėl, dėka savo aukštos temperatūros vandeniui ir kietiklis ypatybės.

3. [ Naudojamos Apsaugos ] Veiksmingai blokuoti mažyčių skylučių, prailginti variklio tarnavimo laiką, pagerina transporto priemonės veiklos, ir suteikia visišką apsaugą, be žalingų dalys - su Skysčio Radiatoriaus Sustabdyti Nuotėkį.

4. [ Paprastas Sprendimas ] nereikia mechanikas!Lengvai išspręsti jūsų automobilio radiatoriaus ištekėjo su Skysčio Radiatoriaus Sustabdyti Nuotėkį.Tiesiog supilkite į vandens talpą, paleisti variklio 10-20 min, purtyti, ir išlaikyti vandens per savaitę.

5. [ Geras Suderinamumas ] Laikykite savo variklius veikia sklandžiai, be jokių nuotėkių, arba prastovų su mūsų Skysčio Radiatoriaus Sustabdyti Nuotėkį.Sukurta suderinamumas su kitais vandeniu aušinami varikliai, tai idealus sprendimas, visų rūšių transporto priemonėmis, taip pat motociklų, automobilių ir sunkvežimių.Jo pažangi formulė, galite pasikliauti mūsų stop leak greitai ir efektyviai išspręsti visus nutekėjimas į savo radiatorių, užtikrinant, kad jūsų variklis bus saugus ir funkcionalus.Neleiskite, radiatorių nuotėkio lėtai you down.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama