Prieinama: Sandėlyje

Dviguba Kampinė Mini 5P Male Į USB 2.0 Micro 5P Moterų Flush Panel Mount Vandeniui Kabelis 30cm Automobilių Motociklo prietaisų Skydelio Laidas

(0 Klientų Atsiliepimai)

€1 373.10

Prekės kodas: s3224

Specifikacijos

  • Tipas: Kabelio Adapteris
  • Pakuotė: Taip
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: GREIČIAU
  • Modelio Numeris: YR-CA-95

Atsparus vandeniui Dvigubo Lenkimo Micro 5P moterį, Mini 5P Vyrų Flush Mount Skydelis Kabelis Automobilių, Sunkvežimių, Valčių, Motociklų prietaisų Skydelio Laidas

USB2.0 micro 5Pin moterį, mini Male AUX Flush Panel Mount ilgiklis už Automobilių, Sunkvežimių, Valčių, Motociklų, prietaisų Skydelyje;Micro USB prailginimo Laidas, Sync Įkrovimo ir Duomenų perdavimo Kabelis Samsung", HTC, Huawei, Sony ir Daugiau, 0,3 m

1. Dirigentas yra pagaminti iš 24/28AWG plikas vario vielos, pintas + aliuminio folija, dvigubo ekranavimo.Sumažinti signalo perdavimo slopinimas.Aukštos naudojimo efektyvumą.

2. Apvalkalo medžiagos yra pagaminti iš PVC, ir išorinis dangtelis pagaminti iš juodo PU, kuris yra minkštas ir tempimo.

3. Lengvas ir gražus, lengva keliauti su.

4. naudojamos automobilių, jachtų, motociklų ir kitų prietaisų, atsparus vandeniui ir dulkėms, palaiko hot plug and play, plug and play.

5. Aukštos kokybės ir didelės spartos, prabangus apdailos, aukštos kokybės ir žemos kainos.

6. Lengvai ir greitai konvertuoti USB sąsajos tipas ne bus, pats 2.0 perdavimo greitis; parama USB 2.0 sąsaja, perdavimo greitis iki 480Mbps.

7. Paramos Win98/2000/XP/Vista/Win10, Mac OS V9.0 arba didesnis.

8. Taikymo sritis: tinka visų skaitmeninių produktų, naudojant "MicroUSB" sąsaja, suderinama su dauguma įrenginių su mini 5P port USB çkrovikliai, duomenų perdavimo kabeliai, ir ausines; gali būti prijungtas prie daugumos HTC, Samsung, Motorola, Blackberry telefonus naudojant micro USB.

Pakuotė: 300pcs x Mini, Mikro USB kabelis atsparus vandeniui 30cm

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama