Prieinama: Sandėlyje

JINHAO X159 Akrilo Juoda Fontanas Pen Metalo Klipas Pratęstas F Plunksnų, Rašalo Rašyti Dovanų Rašiklį Office mokyklinės prekės, Stacionarių

(0 Klientų Atsiliepimai)

€3.84 - €4.41

Prekės kodas: s32547

Kategorijos: Rašikliai, Pieštukai & Raštu Prekes

Žymos: Fontanas Pen

Specifikacijos

  • Fontanas Pieštuko Patarimas Medžiaga: Kiti Metalai
  • Prekės Pavadinimas: jinhao
  • Rašyti Taškas: 0,5 mm
  • Specialios Paskirties: Rašymas
  • Tipas: Fontanas Pen
  • Plunksnų Tipas: Standartinis Tipas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: X159
  • Plunksnų Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Pakuotė: LAISVAS

JinHao X159 Akrilo Juoda Fontanas Pen Metalo Klipas Pratęstas Smulkių Plunksnų F 0,5 mm

Aprašymas: Rašiklis yra galinga priemonė, žmonijos palikimo civilizacijų, recordation mintis ir komunikacijos jausmų.Šiandien pen viršijo rašymo funkcija pati.Turėti rašiklį su vientisumą kokybė ir puikus dizainas tampa didingumą.

Rašiklis garsaus prekės ženklo turėtų turėti funkcijas, išskirtinį kūrinys, sklandžiai, patogiai rašyti, kuri leidžia stebėti svarbius istorinius momentus, ir meno kūrinių, papuošalų, iš gryno aukso, brangakmenių ir kristalų.

Klasikinis Dizainas - pen priima klasikinis dizainas ir supaprastinta forma, ir jos paviršius yra gydomi fortepijono lako procesą blizgančiu.

Sklandus Rašymas - Įrengta #8 dideli dydžio bauda perlinis, jis rašo, pavyzdžiui, šilko, sklandžiai, nuolat, ir visiškai ne nemokšiškai, tinka dienos raštu arba kaligrafijos rašymo.

Gerai Subalansuota Rašytojas - Kiekvienas rašiklis yra pagaminti iš akrilo ir tik sveria 27.9 g / 0.984 uncijų.Jūs galite naudoti ją už ilgas valandas rašyti be getting pavargęs.

Konverteris Įtraukti - rašiklis yra įrengta konverteris greitą prieigą prie buteliuose rašalo.Rašalo kasetės nėra įtraukti tranzito saugumą.

Garantuota kokybė - Kiekvienas rašiklis buvo rankiniu būdu surinkti ir individualiai patikrinami nepriekaištinga kokybė prieš siunčiant.Prašome siųsti mums žinutę, jei jūs turite bet kokius klausimus, naudojant šį rašiklį!

Gerbiami klientai, ir draugų, visos mūsų prekės parduodamos, kaip vieną pen, išskyrus dovanų dėžutės, jei nuotrauka virš produkto rodo, dovanų dėžutėje, kad yra fotografavimo poreikius, laivybos neapima dovanų dėžutės, prašome žinoti!

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama