Prieinama: Sandėlyje

Vonios Kambarys Kabliukai Ne Vinis Sienoje Pakabos 2 In 1 Lipni, Dušas 270 Kablys Reguliuojamas Kampas Tuščiaviduriai Dizainas Klavišą Muilo, Rankšluosčių,

(0 Klientų Atsiliepimai)

€1.33 - €2.66

Prekės kodas: s34411

Kategorijos: Namo Saugojimo Ir Organizacijos

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Nėra. Kabliukų: 1 Vnt
  • Medžiaga: PVC

Šie naujoviški sienos pakabos be nagų funkcija reguliuojamas kampas dizaino ir tuščiaviduriai centrą, kad nepriklauso.Puikiai išlaikyti jūsų erdvė organizuota nepaliekant žymių.Tiesiog švarios ir sausos sienos prieš sustabdydama.Idealiai tinka laikyti elementus, pvz., skėčiai.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Lipnios Kabliukų

Medžiaga: ABS

Stilius: modernus ir paprasta

Vieno dydis: apie 9.7x15x9.7cm

Atskirų svoris: apie 60g

Produktų Sąrašas:

1*Klijų Kablys

Pastabos:

Prašome leisti 0,5 cm/0.20 klaidų dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas, tikiuosi, jūs galite suprasti.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Lengva Pasukti: Giriasi novatoriškas reguliuojamas kampas dizaino, šie Klijai Kabliukai gali be vargo pasukti ir pratęsti nuo 90 iki 270 įvairios sustabdymo galimybės, todėl jie puikiai tinka netradicinių erdvių ir kryptys.

2.Atsparus vandeniui Stabilumas: Saugiai pakabinti savo daiktus su šių Klijų Sienos Kabliukų, kad turime puikų klijų našumą, užtikrinti geriausias laikanti galia, kad nebus kompromiso - net ir drėgnomis sąlygomis.

3.Tuščiaviduriai Dizainas: Su mūsų Vonios Kabliai, jūs galite mėgautis švarus ir tvarkingas vonios kambarys.Ne daugiau stovinčio vandens ar blogi kvapai jūsų kabliai, kaip jie gali nusausinti greitai.Mūsų kabliukai yra taip pat lengva įdiegti ir pašalinti, nepaliekant jokių žymių ant sienų.

4.Paprastas Montavimas: Pridėti kablys prie sienos, išstumkite oro burbuliukus, ir nulupkite lipnios plėvelės.Nereikia gręžti ar įrankius, mūsų vonios Kabliukai idealiai be jokio vargo montavimas ant švarios ir sausos sienos.

5.Universalus Naudojimas: Mūsų Dušo Kabliai Sienos suteikti universalus saugojimo sprendimas jūsų namuose ar biure, galima laikyti įvairius daiktus kaip dušas, kempinės, skėčiai, muilas, rankšluosčiai, ir daugiau.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama