Prieinama: Sandėlyje

Porankiai Padengti Automobilių Elastingas Audinys, VISUREIGIS Porankiu Padengti Auto Porankis Apsaugos Sėdynių Porankiai Apima Automobiliai Sunkvežimiai Visureigiai

(0 Klientų Atsiliepimai)

€2.98 - €5.97

Prekės kodas: s34472

Kategorijos: Interjero Dalys

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Aprašymas:

Laikykite savo automobilį porankiai švarus ir patogus su šio Automobilio Sėdynėje Padengti.Šis dangtelis yra pagamintas iš orui audinys, suteikia pilną apsaugą sėdynių porankiai nuo purvo, dėmių ir įbrėžimų.Ji elastinga uždarymo dizainas, kuris leidžia lengvai įdiegti ir pašalinti.Tai puiki dovana artimiesiems ir draugams, kurie turi automobilį.

Specifikacija:

Medžiaga: elastingas audinys

Pakavimo Sąrašas:

Automobilių Porankiu Dangtelis*1pcs

Arba

Automobilių Porankiu Dangtelis*2vnt

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir filmavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Plyšimui Atsparios Medžiagos: Šis automobilis porankiu dangtelis yra pagamintas iš orui ir odos draugiškas ruožas audinys.Tai minkšta ir lengva plauti, ir jis gali duoti jums patogią atramą patirtis.Nes tai plyšimui atsparaus ir didelis kietumas, ji taip pat gali apsaugoti savo porankiu nuo dilimo.

2.Visi Aplink Apsauga: nereikia nerimauti gauti subraižyti iš klavišus arba kitų aštrių daiktų, su šio automobilio sėdynėje padengti.Ji suteikia visišką apsaugą, sėdynių porankiai ir palaiko jų gerą būklę.

3.Lengvas Montavimas: Šis automobilis porankiu padengti funkcijos tamprumo atidarymas, kuris užtikrina aptemptas ir saugi tinka aplink atramą, pagerinti savo komfortą ir saugumą.Ji taip pat yra elastinga uždarymo dizainas, kuris leidžia lengvai įdėti ir kilimo, sutaupyti laiko ir vargo.

4.Plačiai Taikoma): Šis automobilis porankiu dangtis turi platų naudoja, tinka visiems automobilių priekinių sėdynių porankiai, jūs galite naudoti ją į savo automobilį, kai jums reikia papildomo komforto.

5.Naujienos d dvasia Dovaną: Šio automobilio sėdynėje padengti priduria, liesti elegancija ir asmenybės į savo automobilio interjero.Jis yra mąstantis dovana artimiesiems ir draugams, kurie turi automobilį ir norite išreikšti savo priežiūros ir meilės.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama