Prieinama: Sandėlyje

3PCS Profesionalios Plaukų Žirklės Pakeitimo Peiliukai Nustatyti Wahl 8148 Magija Belaidžio Kirpimo mašinėlės, Plaukų Clipper Priedai

(0 Klientų Atsiliepimai)

€7.88 - €9.85

Prekės kodas: s35651

Kategorijos: Asmens Priežiūros Prietaisai

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekių Kokybės Sertifikavimo: Nėra

TILPTŲ MODELIS:Tinka visi Wahl Rankinėms ir Bevieliuose " Clippers Įskaitant: WAHL Profesionalus: Super Siaurėjantys, Super Siaurėjantys II.Piktograma, Pro Pagrindinį ir Siaurėjantys 2000;WAHL 5-Star: 5 Star Vyresnysis, WAHL STERLINGŲ: Sterling3, Sterlingas 9. Atspindžiai Vyresnysis, 8148, 8504,1919, 2241, 2240, 8591.

Kokybės medžiaga:šių reguliuojamas clipper peiliukai yra pagaminti iš nerūdijančio plieno, su tikslumo žemės apdaila, siekiant užtikrinti, kad jūs stabilus, lygus ir švarus supjaustyti, kuris yra atsparus korozijai, nusidėvėjimui atsparaus ir ilgalaikio ilgalaikio naudojant.

Pagrindinė funkcija:mūsų plaukai žoliapjovės pakeitimo peiliukai, skirta su išplėsta peilis pjovimo plotas leidžia plaukų srautas į pjovimo geležtės greitas ir tikslus pjovimo, gerinti kokybę jūsų pjovimo patirtį, lengva pakeisti ir išlaikyti.

Paprastos naudoti ir Įdiegti:Pašalinkite senas peilis, teptukas, koks plaukų ir purvo iš žoliapjovės ir pridėti naują pakeitimo peiliukai už clippers.Reguliuojamo clipper peilis yra lengva įdiegti, pagal nurodymus, pašalinkite senas peilis, tada pridėti naujų pakeisti pjovimo diską.

Reguliuojamas 2-hole Dizainas,Ašmenų rinkinys rinkinį sudaro fiksuotu ir judantys ašmenys, kurie yra suprojektuoti su 2 skylėmis.

Modelio Numeris:Plaukų Clipper Peilis

Spalvos:: Gold & White/B:Sidabrinis Ir Baltas

Medžiagos:Metalas + Keramika

Pakuotės Turinys:

3 * Plaukų Clipper Peilis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama