Prieinama: Sandėlyje

150*75cm Aikštėje Paplūdimio Rankšluostį Mikropluošto Rankšluostis Medžiaga Bohemijos Aksomo Stiliaus Rankšluostį dvipusis Pledas Vonia Futbolo R5N1

(0 Klientų Atsiliepimai)

€2.58 - €4.37

Prekės kodas: s36061

Kategorijos: Namų Tekstilės

Žymos:

Specifikacijos

  • Stilius: Žakardo
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Koralų Vilnos Audinys
  • Funkcija: atsparus vandeniui
  • Naudoti: Namuose
  • Medžiaga: 100% Akrilo
  • modelis: SPAUSDINTI
  • Technics: Audiniai

Aprašymas:

Medžiaga: Mikropluošto

Dydis:150*75cm/59*29.5 cm

Spalva:kaip paveikslėlyje

1.Medžiaga:Šis paplūdimio rankšluostį yra patvarus ir ne lengvai, nyksta.Jis yra pagamintas iš minkštos mikropluošto, smulkiai austi, ir sandariai kraštais technologiją, kuri yra tvirto, plyšimui atsparus, dilimui, ir ne nyksta.

2.Greitas džiovinimas ir super absorbentas: Mūsų paplūdimio rankšluosčiai pagaminti iš aukštos kokybės ultra-fine pluošto medžiagų, su greito džiovinimo ir super absorbentas ypatybės.Po plaukimo ir banglenčių, naudoti šią popierinio rankšluosčio, dušas, kurie akimirksniu sugeria super popierinio rankšluosčio.

3.Lengvas ir akį traukiantis dizainas: lengvas, lengva laikyti.Tai didelis psichodelinio rankšluostį funkcijų, aukštos raiškos skaitmeninis spausdinimas, siekiant užtikrinti aiškumą ir spalvos atsparumas.Mūsų asmeninį paplūdimio rankšluostį yra akį traukiantis ir puikus aksesuaras baseinas šalys ir kaitintis.

4.Plačiai naudojamas: Šis vonios rankšluostis gali būti naudojamas įvairiomis progomis, pavyzdžiui, iškylos, baseinas šalys, paplūdimys šalys, ir taip pat gali būti naudojamas kaip kambario dekoracija gobelenas.Nesvarbu, ar jūs naudojate šį paplūdimio rankšluostį kaip kelionės antklodė, iškylą antklodė, plaukimo rankšluosčiu ar vonios rankšluostį, tai mikropluošto paplūdimio rankšluostį antklodė yra geriausias daugiafunkcinį rankšluostį.

5.Lengva priežiūra: Šie dideli paplūdimio rankšluosčiai gali būti mašina plauti arba ranka plauti.Rekomenduojama švelniai nuplaukite šaltu vandeniu ir pakabinti džiūti.Tai tikrai išskirtinis paplūdimys ir kelionės rankšluostį, puiki dovana draugams, gerbėjams, ir šeimos.

PASTABA

1. Kaip mes visi žinome ,įvairios kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai,spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

2. Jei manote, sunku pasirinkti dydį ,jūs galite jaustis laisvai susisiekti su mewe bus duoti jums keletą pasiūlymų,bet tai jums nuoroda tik.

3.Mes galime priimti Sumaišyti straipsniai,Spalvų Ir Dydžių Tvarka.Daugiau kiekiais, daugiau, nuolaida.

Paketas apima:

1 vnt*Rankšluostį

Ačiū už jūsų dėmesį, Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama