Prieinama: Sandėlyje

2000mAh daugkartinio Įkrovimo Baterija USB Ventiliatorius su pakabinimo Kabliu 4 Vėjo Greitis, Kempingas, Miegamasis ir Stalas Naudoti

(0 Klientų Atsiliepimai)

€30.75

Prekės kodas: s361470

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Tipas: USB Ventiliatorius

Savybės:

Visiškai naujas ir aukštos kokybės

Stay cool su Nešiojamų Kempingas Ventiliatorius!Šis nedidelis, bet palapinę ventiliatorius ateina su kablio kabinti ir įkraunamas USB, baterija, teikti iki 40 darbo valandų gaivus oro cirkuliaciją.Puikus kempingas, kelionės, ekstremalioms situacijoms, ar kasdieniniam naudojimui.

Kempingas Palapinė Ventiliatorius Serija siūlo, kad atitiktų jūsų poreikius.Su skirtingais galvos dydžio ir baterija pajėgumai, jūs galite pasirinkti geriausią ventiliatorius savo erdvę ir pageidavimus.Visi gerbėjai yra suprojektuoti su patvarumą ir patogumą.

Ar esate avid , dažnas , arba tiesiog kažkas, kas nori šilumos, Nešiojamų Kempingas Ventiliatorius yra būtina turėti aksesuaras.Lengva paketą ir naudoti, tai ventiliatorius yra skirtas visiems, kurie vertės, komforto ir patogumo kelyje.

Įsteigti savo Nešiojami Kempingas Ventiliatorius įvairių nustatymų, iš palapinės ir RVs prie miegamieji ir biurai.Pakabinimo kablys leidžia lengvai pritvirtinti prie bet kokio paviršiaus, o LED žibintai suteikti papildomą apšvietimą.Naudokite taip, kaip rašomasis stalas, ventiliatorius, naktiniai ventiliatorius, arba ventiliatorius – galimybės yra neribotos!

Su savo aptakus dizainas ir galingas veiklos, Nešiojamų Kempingas Ventiliatorius yra daugiau nei tik praktinė priemonė – tai pareiškimą gabalas.Parodyti savo stilių ir sustabdyti atvėsti , tuo pačiu, nesvarbu, ar esate lounging savo kieme, arba tiriant didelę lauko.

Techniniai duomenys:

Vėjo greitis: 4Gear

Akumuliatorius: 2000mAh

Spalva: Balta, Žalia (pasirinktinai)

Komplektą Sudaro:

1 x Ventiliatorius Šviesos

Pastaba:

Dėl problemų, apšvietimo efektai ir kampų, ten bus tam tikri nuokrypiai produkto, prašome suprasti.

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl vadovo matavimai.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama