Prieinama: Sandėlyje

KOMPIUTERIO Maitinimo Mygtuką Išorės Nuotolinio Atveju Galia Paleidimo Jungiklis Su Šakotuvai Daugiafunkcinis KOMPIUTERIO pagrindinės Plokštės Maitinimo Jungiklis Mygtukas Home

(0 Klientų Atsiliepimai)

€8.09 - €11.56

Prekės kodas: s362174

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Maitinimo Kabelis
  • Modelio Numeris: Stalinio Kompiuterio Maitinimo Jungiklis

Lengvai valdyti kelis įrenginius su mūsų PC Maitinimo Jungiklis.Ne daugiau vargo rankiniu būdu atjungti laidus ar maitinimo išjungimas.Su lengvai paspauskite jungiklio mygtuką, tai paprastas ir gražus jungiklis yra puikus multi-scenarijus, programas.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Stalinio Kompiuterio Maitinimo Jungiklis

Spalva: Juoda

Požymis: kompiuterio desktop switch

Svoris: apie 80g

Dydis: (vidut.) 11*7.5*3cm/4.33*2.95*1.18 cm

Priminimas: dydis ir svoris yra matuojamas ranką, ir yra nedideli nukrypimai nuo faktinių

Pakavimo Sąrašas:

1*Stalinio Kompiuterio Maitinimo Mygtuką

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Lengvas Valdymas: vienu klavišo paspaudimu, be vargo valdyti visus prietaisus ir sąsajos kompiuterio, naudojant šią maitinimo jungiklis.Ne daugiau pasiekti arba skenavimas pagal jūsų stalo reikia.Mėgaukitės paprastas ir patogus valdymas pirštų galiukais.

2.Daugiafunkcinis Patogumui: Įrengtas su USB sąsaja ir garso jungtis, tai stalinio kompiuterio maitinimo jungiklis leidžia jums prijungti ir valdyti keletą išorinių įrenginių vienu metu, pavyzdžiui, ausines, garsiakalbiai, flash diskai, ir daugiau.

3.Laiko taupymas: Supaprastinti prietaiso valdymas su mūsų stalinio kompiuterio maitinimo jungiklis, kuris pašalina rankinis kabelio prijungti ir atjungti.Taupykite laiką ir be vargo pereiti tarp įvairių prietaisų, be varginančių maitinimo jungtys.

4.Plačiai taikyti: Padidinti kompiuterio patirtimi su mūsų maitinimo jungiklis.Nesvarbu, ar esate namuose, interneto kavinėje ar viešbutyje, šis jungiklis pristato lengvai ir saugiai galios valdymas.Gauti didžiausią ROI su multi-scenarijaus taikymas.

5.Paprasta Estetika: Stalinio Kompiuterio Maitinimo Jungiklis mišiniai skundą paprastas ir gražus estetika su sudėtingumo kompaktiškas dizainas.Su paprasta mygtukų išdėstymo prideda jausmą, švarą į savo darbą, o savo patogi, montavimas ir lengva operacija.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama