Prieinama: Sandėlyje

Neperšlampamas Maišelis Langelį Mini Pro 3/Mini 2 DJI RC Nuotolinio Valdiklio Kelionių lagaminas Lauko Pečių Krepšiai, Drone Priedų

(0 Klientų Atsiliepimai)

€18.09 - €25.84

Prekės kodas: s36867

Kategorijos: Camera & Photo

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pakuotė: Taip
  • Suderinama Drone Prekės: DJI
  • Prekės Pavadinimas: FARAJIAJ

Neperšlampamas Maišelis Langelį Mini Pro 3/Mini 2 DJI RC Nuotolinio Valdiklio Kelionių lagaminas Lauko Pečių Krepšiai, Drone Priedų

Savybės:

-Tai patogu eiti.Naudokite šią nedidelis saugojimo paketas įdėti savo plokštumoje.Jūs galite lengvai priimti mašina ir mėgautis įdomus oro fotografija!

-Aliuminio lydinio kabinti sagtis yra laisvai nešioti.Kabo diržas yra sukurta ant nugaros laikymo krepšys, kuris gali būti naudojamas su metalo kabo sagtis susitikti balansinė schema skirtingų žmonių.

-Mažo dydžio, lengva nešiotis, atsargiai supjaustyti dizainas, išlaikyti geriausius dydžio ir gali turėti daugiau elementų, tuo pačiu metu.

-Aukštos kokybės aksomo audinys yra atsparus vandeniui nuo purslų.Maišas korpusas pagamintas iš aukštos kokybės odos draugiškas kaktos aksomo audinys, kuris gali ne tik jaustis patogiai, bet taip pat veiksmingai apsaugo nuo lietaus ir vandens purslų, siekiant apsaugoti daiktus į maišą gražu mirkyti.

-Velcro pertvara, planavimo vietos.Yra du Velcro pertvaros maišelį, kuris gali laisvai planuoti erdvės maišelį pagal savo vartojimo poreikiams.

-Vidinio paviršiaus krepšys yra minkštas ir patogus.Vidinio paviršiaus krepšys yra padengtas minkšta ir patogi vilnos, kuri daro vertus, jaučiasi subtilus ir švelnus, nebraižo daiktų maišas.

Specifikacija:

Medžiagos: Flanelė+PU

Taikytinos modeliai: Už DJI Mini Pro 3/Mavic Mini/Mavic Mini 2

Grynasis svoris: 170.5 g

Pakuotės svoris: 245.1 g

Gaminio dydis: 13cm x 17cm x 13cm

Pakuotės dydis: 18cm x 17cm x 8cm

Komplektą Sudaro:

1 x Saugojimo Krepšys

1 x dirželis per Petį

1 x Alpinizmo sagtis

2 x "Velcro"

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama