Prieinama: Sandėlyje

Motociklas "Shift" Pavarų Svirties Pedalo Guma Padengti Batų Raštas Pėdos Peg Kojų Gelis Universalios Gumos Boot Raštas Shifter Guard

(0 Klientų Atsiliepimai)

€23.87 - €47.73

Prekės kodas: s37296

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Kulka Taškų:

1、Anti-slydimo Padas: Šis pavarų perjungimo mygtukai yra pagaminti iš minkštos gumos, dilimui, ir ne slydimo kablys-ir-gali būti koreguojama, atsižvelgiant į realius poreikius.

2、Lengva Nustatyti: Gali būti pritvirtintas prie batraištis arba kojų .Kablys-ir-apsaugo nuo slydimo išjungti.

3、Nešiojamų Shifter Guard: Šis pavarų perjungimo mygtukai yra lengvas, lengva nešiotis.Padėti pakeisti įrankius, be žalingų batai.

4、Vietos Taupymas: Tai pavarų perjungimo mygtukai yra erdvės taupymo, jūs vežti jį aplink lengvai, patogumo, efektyviai apsaugoti jūsų batus arba batus nuo nešioti.

5、Dilimui Atsparumas: Šis pavarų perjungimo mygtukai yra lengva naudoti įkrovos raštas, ji yra atspari trinčiai ir minkštos gumos leidžia stora tinka daugumai dydžio auliniai batai ir batai.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Motociklų Pavarų Perjungimo Mygtukai

Medžiaga: Guma

Dydis: apie 11.5*8.5*30cm/4.53*3.35*11.81 į

Pakavimo Sąrašas:

Pavarų Perjungimo Mygtukai*1

Pastabos:

Dėl skirtingo apšvietimo ir fotografavimo kampu, kai kurios spalvos skirtumas gali būti užfiksuojamas.Dėkojame už jūsų supratimą.

Dėl vadovo vertinimo, taigi yra dydis toleranciją.Dėkojame už jūsų supratimą.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Geros Kokybės Medžiagos】, Nes Motociklo Pavarų Perjungimo Mygtukai yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, tai yra labai dėvėjimuisi atsparios, tvirtos, ne taip lengva nutraukti, ir yra neslidus funkcija.

2.【Naudoti Tiesiog】funkcija Batų Raštas Motociklas yra tai, kad jis yra labai patogus naudoti, tiesiog nustatyti, Batų Raštas Motociklą ant batraištis, taisyti batų , ir jis bus ne slydimo

3.【Stiprus Apsaugos】Motociklo Pavarų Perjungimo Padengti gali apsaugoti jūsų batai arba auliniai batai nebūtų sugadinta dėl dėvėjimosi ir plyšimo, ir Motociklo Pavarų Perjungimo Padengti neužima daug vietos

4.【Nešiojamų Atlikti】Viena iš charakteristikų, Motociklai Shift Padis mažas dydis, mažas dydis, todėl jį yra labai patogu nešiotis, todėl jūs galite įdėti ją maišelį arba į saugojimo dėžutę, tik tuo atveju,

5.【Masto Programos】Batų Padengti Motociklo Shifter yra labai universalus, tinka stora, dėl labiausiai dydžių batai ir batai, ir yra labai lengva naudoti, tad tai bus geras pasirinkimas už jus.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama