Prieinama: Sandėlyje

Nešiojamų Profesinės 360 Laipsnių Geležinkelių Celiulito Massager 5D Dulkių Roller Lieknėjimo Mašina Limfos Drenažas

(0 Klientų Atsiliepimai)

€8 291.48 - €8 727.87

Prekės kodas: s38535

Kategorijos: Asmens Priežiūros Prietaisai

Žymos:

Specifikacijos

  • Prekės Pavadinimas: ZUOTING
  • Naudoti: Įstaiga
  • Elemento Tipas: Epiliatorius
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Maitinimo tipas: Elektrinis

Po pardavimo paslaugos

Mes garantuojame, kad visi mūsų produktai bus išvežti be defektų, žalos atlyginimo ir turi būti visos reikalingos dalys;Mes siūlome 1 metų garantija visoms mūsų prekėms (pagrindinis mašina tik). 3-jų mėnesių garantija atsarginės dalys, neįtrauktos medžiagos/ vienkartiniai dalių, kaip pakeisti lemputes, bet stiklo gabalai, filtrai ir vakuuminiai vamzdžiai;Žalos dėl vandens, klastojimo, netinkamo tvarkymo, piktnaudžiavimo ar netinkamo prietaiso nėra;visi produktai, garantija galioja vienerius metus.Garantijos galioja, kai mašina yra tiekiamos iš mūsų sandėlio;Mes atsisakyti prekių grąžinimo be jokių kokybės defektų.Prašome įsitikinkite, kad pateikti užsakymo atidžiai.

Gerbiamas kliente, sveiki atvykę į mūsų grožio įrangos kompanija!Tam, kad jums yra malonus apsipirkimas, prašome užtrukti keletą minučių perskaityti šie pranešimai:

1. Mes esame gamykla specializuojasi gamybos ir perdirbimo grožio įranga.Tai yra išsami ir mokslo kokybės valdymo sistema.Mes siūlome pagal užsakymą paslaugą.Jei norite pridėti logotipas, kalbos keitimas arba pakeisti rankena, kreipkitės į mus dėl išsamesnės informacijos.Jei jums reikia daugiau mašinų, prašome siųsti mums nuotraukas iš mašinos.

2. Mes turime platų asortimentą laivybos funkcijos: oro/sea/land, kad kurjeris, pagal nutylėjimą, jūrų, geležinkelių ir laivybos nemokamai (mes neatsakome už PVM ir muito dalį prekių).DDP paslaugos teikiamos kai kuriose šalyse.Pristatymo laikas gali skirtis, priklausomai nuo 10 iki 60 dienų, atsižvelgiant į jūsų pasirinkimą ir savo adresą.Dėl išsamesnės informacijos, mes rekomenduojame, kad jums pasikonsultuoti su pardavėju prieš perkant, ačiū.

3. Visos mašinos turi 1 metų garantija dėl pagrindinio bloko ir 3 mėnesių garantija reikmenys, plius visą techninę paramą ir internetu, aptarnavimas po pardavimo, mes didžiuojamės, kad turime jus apsilankyti pas mus!Linkime jums malonu apsipirkti. \

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama