Prieinama: Sandėlyje

Paukščių Žaislai Papūgos Multi-Colored Papūga Kramtyti Žaislus Papūga Žaislai, Didelių Paukščių, Natūralių Pagardai Medienos Afrikos Pilkosios Papūgos

(0 Klientų Atsiliepimai)

€50.30 - €100.59

Prekės kodas: s3863

Kategorijos: Namai Ir Sodas

Žymos:

Specifikacijos

  • Tipas: PAUKŠČIAI
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Poliesteris

Ieškote puikus žaislas jūsų papūga?Ieškoti ne toliau!Mūsų universalus, lengvai įdiegti ir ekologiškai saugus papūga žaislai yra čia!Šie žaislai yra be žalingų cheminių medžiagų ir padaryti didžiosios kramtyti žaislus, išlaikyti savo plunksnuočių draugas pramogauti valandų valandas.Ji taip pat yra geriausia dovana bet paukščių meilužis!

Specifikacija:

Pavadinimas: Paukščių Žaislai

Gaminio medžiaga: kukurūzų burbuolės

Gaminio dydis: ilgis 40cm/sudarė 15,75 cm, plotis apie 15-19cm/5.91*7.48 cm, pagaliuko ilgis-15cm/5.91 cm

Spalva: Atsitiktinis

Taikoma: dėl papūgos, triušių ir šinšilų.

Pareigos: augintiniai užlipti ir pasidairyti

Pakavimo sąrašas:

1*Paukščių Žaislai

Pastaba:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimas, matavimo nuokrypis 1-3cm yra leidžiama.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Paprasta sąranka:: Su metaliniu kabliu dizaino, galite lengvai pakabinti šį paukštį žaislas narve ar kitose vietose.Polių gali turėti žaislų vieta ir neleisti jiems nukristi.

2.Universali ir Patogi: Multi-naudoti paukščių žaislai, pateikti pagrindinių maistinių medžiagų, o taip pat pramogų ir skatinti savo plunksnuočių draugai.Šie elementai padeda paryškinti snapai, išvengti nuobodulio, pratimai raumenis ir pagerinti smegenų funkcija.

3.Patvari Medžiaga: Pagaminti iš kukurūzų burbuolės ir kitų natūralių medžiagų, šis paukštis žaislas yra nekenksmingas sveikatai, be kenksmingų medžiagų.Jo sudėtyje nėra jokių dirbtinių pluoštų, kurie galėtų sužeisti ar virškinimo problemų.Jūsų plunksnuočių draugai patiks žaisti su šis puikus žaislas.

4.Aktyvi Kūno ir Proto: puikus būdas pasirūpinti paukščių ir išlaikyti juos sveikus, tiek psichiškai ir fiziškai.Šis paukštis žaislas, mažina stresą papūgos ir padės jiems naudotis savo kūnus ir protus, o teikti įdomus ir saugios kramtyti žaislas.

5.Kūrybinės Dovanos: Šis paukštis žaislo savybės, kelių sluoksnių išdėstymas, spalvinga, medinių blokų, ir lynai, ir pateikti savo naminių paukščių, įdomus ir stimuliavimas.Ji padeda sumažinti jų vienatvė ir nuobodulys ir skatina jas kopti ir ištirti.Tai geriausia dovana jūsų plunksnuočių draugai.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama