Prieinama: Sandėlyje

Puodelių Laikikliai Silikono Puodelių Laikikliai Apdorodami Mažas Masažuoklis Laikiklis Su Built-In Lizdą Ir Jautė Krašto Valytuvas Grandiklis Decal

(0 Klientų Atsiliepimai)

€14.29 - €18.09

Prekės kodas: s40226

Kategorijos: Valymo Prietaisai

Žymos:

Specifikacijos

  • Talpa: 301-500ml
  • Galia (W): 800W
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: FGHGF
  • Įtampa (V): 12V

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų gaminiai yra prieinamos kainos ir geros kokybės.Mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba .Jei jūs norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankios kainos.Geriausi Linkėjimai!

Skirtingai nuo tradicinių puodelių laikikliai, šis silikonas puodelio laikiklis turi 2 kampas režimai.Horizontalus režimas ir pavertimo režimą yra skirtos kūrėjai su skirtingus įpročius.

Dydis mūsų silikono puodelio laikiklis yra apie 10.2x8cm.Puodelis turėtojas turi built-in lizdai, kur jūs galite patalpinti mūsų manė, apsupto antgalis langams ir kitų amatų įrankiai.

Mūsų silikono puodelių laikikliai yra pagaminti iš aukštos kokybės silikono, kuris yra patvarus, atsparus vandeniui, neslidžios, ir dėvėti, atsparus ilgalaikiam naudojimui.Lygaus paviršiaus puodelio laikiklis nebraižo jūsų puodelio.

Mūsų vienas gabalas statybos masažuoklis stovas skirtas laikyti iki 100lbs/45.4 kg be deforming, išlaikyti jūsų puodelis subalansuotas ir lygis, puikus vinilo decal programą kiekvieną kartą.

Šio amato puodelio laikiklis yra ne tik tinka akinius, bet taip pat kavos taures, stiklinius buteliukus, puodelius, vyno buteliai, mason indai ir daugiau.Kas daugiau, ji ne tik derinant lipdukai.Naudoti kaip stovą šilumos susitraukiančių wrap, pakavimo šilumos juostos, dažymo projektus.

Medžiaga: Silikonas

Spalvos, kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Turinys:

2 x puodelių laikikliai

2 x jautė krašto striukas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama