Prieinama: Sandėlyje

1000W/2000W(Peak) Automobilių Galios Keitiklis DC 12V į 110V AC Keitiklis su skystųjų KRISTALŲ Ekranas Dviguba AC Realizavimo rinkos ir Dvigubas USB Automobilinis Įkroviklis C

(0 Klientų Atsiliepimai)

€401.80 - €521.81

Prekės kodas: s4232

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

GALINGAS GALIA: Konvertuoti galia: DC 12V AC 110V 60Hz.Nustatyta, 1000 W nuolat modifikuotų sinusinės bangos galia 2000 W peak galia.Featuring 2 AC realizavimo rinkos ir Dual 3.1 USB prievadai, multi-purpose apmokestinimo.Labai Didelis efektyvumas: konversijos efektyvumą > 90%.

PAŽANGI LCD EKRANAS: LCD ekranas rodo: įvesties / išvesties įtampa, baterijos talpa, keliamoji galia.Lengva sužinoti, baterijos būklė:visa, normalus ar yra tuščias.Lengva sužinoti, apkrovos pajėgumas.

MULTI-APSAUGA: 2 Built-in 50A saugikliai apsaugoti jūsų prietaisą. 6 rūšių apsaugą nuo: Perkrovos / Trumpo Jungimo / Daugiau šilumos / Atvirkštinio Poliškumo / Po ar Virš Įtampos apsauga.Padaryti savo baterijas ir prietaisai saugesni.Ir turime 12 Mėnesių Garantija.

SPECIALIOS KONSTRUKCIJOS: Built-temperatūros kontrolės aušinimo ventiliatorius.Izoliuotas Žemės Neutralus. 2vnt akumuliatoriaus gnybtai ir 24 colių cigarečių degiklio kištuką atėjo kartu su power inverter, jie galios keitiklis gali būti prijungtas prie beveik bet kokios transporto priemonės.Patvarus aliuminio korpuse, suteikia papildomų apsaugos ir lengviau aušinimo.

PLATUS PRITAIKYMAS: Į lizdai yra suprojektuoti, kad lengvai įdėti dvi didelio dydžio žvakės tuo pačiu metu.Dual 110V AC Realizavimo idealus baterija nešiojamas, ventiliatorius, mažų automobilių, šaldytuvas, žaidimų konsolės , TV, Kalėdų žiburiai, Krūties .Puikiai tinka naudoti ant, atostogas, darbą, keliones, namuose ar lauke skubios pagalbos, lauko veikla ir kempingas.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama