Prieinama: Sandėlyje

Motociklo Lietaus, Patvarus, atsparus Vandeniui Motociklą Padengti Universalus Lauko UV Protector Dviratį Lietaus Dulkėms Motoroleris Apima

(0 Klientų Atsiliepimai)

€15.96 - €31.92

Prekės kodas: s42897

Kategorijos: Motociklo Įranga Ir Dalys

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiagos Tipas: 210T poliesteris
  • Elemento Ilgio: 241cm

Kulka Taškų:

1. Patvari Medžiaga: Motociklo Lietaus, yra pagamintas iš aukštos kokybės 210T polyester pluošto audinio, kuris yra efektyviai vandeniui ir saulės, yra atsparios traukimas, ašarojimas, ir patvarus.

2. Atsparus vandeniui Danga: paviršinio sluoksnio Motociklą Dangtelis yra PU vandens, atsparus vandeniui danga, o vidinis sluoksnis yra elgiamasi su aukšto slėgio vandens nepraleidžiantis vandens pralaidumas, dulkėms, sun-proof, lietaus-įrodymas, sniego, atspari lapų-įrodymas, Anti-paukščių mėšlas, universali visų sezonų metu.

3. Priekiniai ir Galiniai šviesą Atspindinčios Juostelės: Padengti Motociklas turi skylę apačioje, kad jūsų motociklo užraktas gali lengvai praeiti pro.Tuo pačiu metu, yra atšvaitinės juostelės priekyje ir gale, leidžia jums aiškiai matyti, kai motociklas yra naktį, tuo pačiu išvengiant susidūrimų su kitomis transporto priemonėmis.

4. Lengva Naudoti: Motociklo Brezento turi reguliuojamas elastiniu diržu ir vėjo sagtis apačioje, siekiant apsaugoti jūsų motociklą net ir oras, ir ji ateina su saugojimo krepšys laikyti jį, kai jo nenaudojate.

5. Universalus Naudojimas: Motociklas Vandeniui Padengti tinka daugumai motociklų modelių.Prašome patvirtinkite dydžio jūsų motociklą prieš perkant.Taip pat tinka kaip dovana artimiesiems bei draugams.

Savybės:

1. Motociklo dangtelis yra pagamintas iš aukštos kokybės 210T polyester pluošto audinio, kuris yra efektyviai vandeniui ir saulės, yra atsparios traukimas, ašarojimas, ir patvarus.

2. Paviršiaus sluoksnis yra PU, atsparus vandeniui danga, o vidinis sluoksnis yra elgiamasi su aukšto slėgio atsparus vandeniui, dulkėms, sun-proof, lietaus-įrodymas, sniegas-įrodymas, krintančių lapų-įrodymas, anti-paukščių mėšlas, universalus visiems sezonams.

3. Ten yra skylė apačioje savo motociklo užraktas lengvai praeiti pro.Tuo pačiu metu, yra atšvaitinės juostelės priekyje ir gale, leidžia jums aiškiai matyti, kai motociklas yra naktį, tuo pačiu išvengiant susidūrimų su kitomis transporto priemonėmis.

Specifikacija:

1. Medžiaga: 210T poliesteris

2. Spalva: Juoda

3. Dydis: apie 245*105*125cm/ 96.45*41.34*49.21 colių

Pakavimo Sąrašas:

Motociklo Dangtelis*1

Saugojimo Krepšys*1

Pastaba:

1. Dėl apšvietimo efektai ir filmavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama