Prieinama: Sandėlyje

8PCS Austrių Plokštė Nerūdijančio Plieno Austrių Plokštės Korpuso Formos Patvarus Austrių Indą Su 8 Slots Austrių Padažu

(0 Klientų Atsiliepimai)

€39.32 - €56.18

Prekės kodas: s4373

Kategorijos: Namai Ir Sodas

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

[Puikus Medžiaga] austrių plokštė yra pagaminti iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, tvirtas ir storas, nėra lengva dėvėti, rūdims atsparus ir patvarus, baudos kūrinys, sklandžiai kraštai, saugus ir patikimas naudoti.

[Stiprus Funkcionalumą] austrių konteineris yra 8 grioveliai, kurie gali būti naudojami laikyti 8 austrės, ir viduryje aikštės griovelis gali būti užpildyta su citrina arba padažu.Tai yra patogu ir lengva naudoti.

[Pakankamas Kiekis] rinkinį sudaro 4 nerūdijančio plieno austrių patiekalus, dydis 25cm, kiekis yra pakankamai didelis, kad atitiktų jūsų kasdienių poreikių, ir gali padėti jums puikiai pristatyti virtuvės patiekalai jūsų svečiams.

[Intymi Dizainas] austrių dėklas priima vientisas dizainas, kuris neslepia purvo ir yra lengvai valomas.Galima plauti rankomis ar indaplovėje.Veidrodis poliravimo procesas turi gerą tekstūrą, paprastas ir gražus.

[Platus Taikymas] austrių plokštė gali būti naudojami ne tik turėti austrės, bet taip pat gali būti naudojami tarnauti prancūzijos patiekalai, suši, kiaušinių ir kitų jūros gėrybių.Ji gali būti saugiai naudojamas šaldytuvai, indaplovės ir orkaitės.

Medžiaga:Nerūdijantis plienas

spalva:sidabrinė

Pakuotės Turinys:

8 * Austrių Plokštė

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama