Prieinama: Sandėlyje

Lauko 5LED+COBFlashlight COB Šoninis apšvietimas Lengvas Nešiojamasis Apšvietimo USB Įkrovimo Kempingas Prožektorius Žibintuvėlis, Kempingas

(0 Klientų Atsiliepimai)

€1.78 - €2.62

Prekės kodas: s46107

Kategorijos: Saugumas Ir Apsauga

Žymos:

Specifikacijos

  • Svoris: 150g
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Abs
  • Dydis: 150*60*60mm

Savybės:

1. Ryškus: Tai S1000 lengvai šviečia visą kambarį ir jo siauras spindulys daro tai puikus visi aplink blykstė kasdieninio naudojimo ir veiklos lauke.

2. Ilgaamžiai-Tai taktinis žibintuvėlis yra beveik nesunaikinamas.Pagamintas iš karinio laipsnio aliuminio, jis taip pat atsparus vandeniui ir pakankamai stiprus, kad išgyventi 10-pėdų aukščio.

3. Kompaktiškas: Lengvai tilptų šis mažas žibintuvėlis kišenėje, kuprinės ar piniginės, lengvai saugojimo ir greitą prieigą.Idealiai tinka naudoti aplink namą, šuo vaikščioti, arba stovyklaviečių.

4. Kišeninis Žibintuvėlis ir Plačiai Naudojamas: Tai ryškiausių žibintuvėlis yra lengva atlikti ir gali būti įrengta prie trikojo.Galite pasirinkti, į rankas, arba pakabinti ant jūsų kūno, su dirželiu.Šis trikojis žibintuvėlis yra puikiai naudojami kaip medžiokliniai prožektoriai, kempingas žibintuvėlis, automobilių žibintuvėlis, darbo žibintai, žvejybos šviesos, įkrovimo avarinės šviesos, LED prožektorius, lauko žibintuvėlį ir kitų apšvietimo taikymas

5. Dydis: Matavimo 6.1 x 1.57 x 1.57 cm, šie maži žibintai yra lauko, stovyklavimui ir žygiai pagrindai.Jie taip pat puikiai, kaip ir kasdien avarinės šviesos.

Aprašymas:

Tai S1000 lengvai šviečia visą kambarį ir jo siauras spindulys daro tai puikus visi aplink blykstė kasdieninio naudojimo ir veiklos lauke.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Dydis: 150*60*60mm

Svoris: 150g

Pakuotė:

1pc* Žibintuvėlis

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama