Prieinama: Sandėlyje

Mažas Desktop Multi-Kolektoriaus Vakuumo Šalčiu Džiovintuvas Mašina Laboratorijoje, Bakterijų Išsaugojimas

(0 Klientų Atsiliepimai)

€26 602.10

Prekės kodas: s4624

Kategorijos: Virtuvės Technika

Žymos:

Specifikacijos

  • funkcija: Maišymo
  • Įtampa (V): 120V
  • whats app: +8617719817301
  • Dydis: 380*600*345mm
  • Svoris: 50kg
  • Kondensacijos temperatūra: -50℃
  • Prekės Pavadinimas: GIFCO
  • Dulkių laipsnis: 20Pa
  • Priedai: Kapojimo / Maišymo Peilis
  • Įtampa: 220V/50HZ
  • function2: užšaldyti dehydrator
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Galia (W): 40W
  • Pavadinimas: vakuumo šalčiu džiovintuvas mašina
  • function3: Užšaldyti Džiovintuvas Mašina
  • function1: užšaldyti džiovinimo mašina

Prašome Atkreipti Dėmesį

Nes laivybos išlaidos didėja greitai, neseniai, visi mūsų produktai svetainėje NĖRA nemokamas pristatymas kainą.Galutinė kaina su vežimui taikomos faktinės išlaidos, prašome patvirtinkite su mumis, prieš jums padaryti užsakymą.

Vakuumo Šalčiu Džiovintuvas Mašinos Pavadinimas

Mažas Desktop Multi-Kolektoriaus Vakuumo Šalčiu Džiovintuvas Mašina Laboratorijoje, Bakterijų Išsaugojimas

Vakuumo Šalčiu Džiovintuvas Mašinos Savybės:

● Darbalaukyje dizainas, kompaktiškas, mažų pėdsaką. ● Graži išvaizda, ergonomiškas dizainas ir patogus valdymas. ● Importuotų visiškai uždara kompresorius su mažai triukšmo. ● Šaldomoji gaudyklė, yra didelė anga, mėginys iš anksto užšaldymo funkcija. ● Šaldomoji gaudyklė, pagaminta iš visos nerūdijančio plieno, ir nėra ritė į šalčio spąstus, kuris yra lygus ir atsparus korozijai. ● Dizainas nukreipimo vamzdelis padidinti veiksmingą plotas šaldomoji gaudyklė, ir greitai užšaldyti-sausas. ● Originalus importuojama infliacija vožtuvas gali būti užpildytas sauso azoto arba inertinių dujų. ● Permatomas varpo tipo džiovykla, patikimas ir intuityvi. ● Tarptautinis standartas dulkių sąsaja, gali būti naudojama kartu su įvairiomis vakuuminiai siurbliai. ● Skaitmeninis displėjus, temperatūros ir vakuumo laipsnį. ● Mėginio temperatūros ekranas (pasirinktinai).

Vakuumo Šalčiu Džiovintuvas Mašina taikymo Sritį Aprašymas

Išsaugojimo bakterijos, grybai ir kiti mikroorganizmai, laboratorijose dažnai priima ampulėje sandarinimo metodas.Mėginiai buvo užšaldyti džiovintų ir supakuoti į mažas ampulės.Ji turi privalumų, ir ilgo saugojimo laikotarpį, mažas pokytis, patogus dėl didelio masto saugojimo ir plataus pritaikymo.

Vaisių ir Daržovių Vakuumo Šalčiu Džiovintuvas Mašina Parametras

Kondensacijos temperatūra: -50℃ Dulkių laipsnis:

Po pardavimo instrukcijos

1: Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis internete 2: produkto nuotraukų profesionaliai.Dėl tokių veiksnių, kaip apšvietimo ir fotografavimo kampu, gali būti tam tikrų nukrypimų nuo tikrojo produkto, prašome suprasti, 3: Šis produktas buvo apdorotas griežtų testavimo ir kokybės kontrolės, prieš jį išsiųsti, ne-žmonių problemas, pakeitimo, jei yra problema, krovinių vežimo savo sąskaita 4: Prašome patikrinti, ar pakuotė nepažeista, prieš gaunant prekes, jei yra kokybės problemų, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba

Pastaba:

11, jei pasirinksite "Pristatymas jūra", mes padėsime jums organizuoti vežimo jūra ir pristatyti į artimiausią jūrų uosto!Jis yra pagrįstas CFR verslo sąlygų!Tai reiškia, kad, atvykus į paskirties vietą uostas, pirkėjas neprivalo mokėti paskirties uosto mokesčiai (pavyzdžiui, terminalo tvarkymo mokesčiai, dokumentų mokesčiai, saugojimo mokesčiai, ect), mokesčių atlikti muitinės formalumus ir pasiimti prekes save. 2, Jei pasirinksite "Pristatymas oru", mes padėsime jums organizuoti gabenimas oro ir pristatyti į artimiausią oro uostą!Atvykus į oro uostą, pirkėjas neprivalo mokėti mokesčius, atlikti muitinės formalumus ir pasiimti prekes patys. 3, Jei pasirinksite "Pristatymas express", mes padėsime jums organizuoti vežimo tarptautiniais express (tokių kaip DHL / TNT / FEDEX / ARAMEX, ECT) ir pristatyti tiesiai į jūsų adresą ("nuo durų IKI DURŲ PASLAUGA)!Po atvykti, pirkėjas tiesiog reikia mokėti mokesčius ir padėti atlikti muitinės formalumus, yra gerai. 4, jei pasirinksite "Pristatymas traukiniu", mes padėsime jums organizuoti vežimą Traukiniu + Sunkvežimių ir tiesioginį pristatymą jūsų nurodytu adresu (nuo durų IKI DURŲ " PASLAUGA)! -Jei vežamos Traukiniu + Sunkvežimių, po atvykti, jums nebereikia mokėti!Mūsų pasiūlymas jau yra mokesčių ir muitų mokesčių! -Šis metodas ypač tinka klientams, atvykstantiems iš Rusijos, Kazachstano, Kašmyro, Mongolijos, Uzbekistano ir kitų šalių vidaus. 5, jei pasirinksite "neapima krovinių", mes padėsime jums organizuoti gamybą, tuo tarpu, mums bus su jumis ir rekomenduos jums tinkamiausią pristatymo būdą pagal savo situaciją! 6, Apie mašinos dydžio, maloniai prašome pažymėti, ten gali būti kai kurių dydžio nuokrypis dėl vadovo matavimo, prašome būkite atsargūs, jei jums nerimauti apie tai. 7, Pirkėjas turėtų patikrinti, ar paketas / prekių kruopščiai prieš pasirašant prekių gavimo.Jei yra jokią žalą, kreipkitės į vietinį TNT / DHL / Fedex paklausti apie skundų ir reikalavimų ARBA susisiekite su mumis per 24 valandas. 8, laivybos dokumentus, mes galime tiekti yra važtaraštį / kvėpavimo takų sąskaitą, komercinė sąskaita faktūra, pakavimo sąrašas ir kilmės liudijimai, jei jūs turite bet kokius kitus dokumentus, kreipkitės į mūsų pardavėjas.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama