Prieinama: Sandėlyje

Vaikams 6-12 metų Amžiaus iki Rawrr Lite, Savarankiškai Balansavimo Paspirtukas su Begalybės LED Šviesos ir Sukurti Garsiakalbis, Juoda Padangos, Sustiprintos Saf

(0 Klientų Atsiliepimai)

€794.56

Prekės kodas: s46422

Kategorijos: Dviračių sportas

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Unikalus Hoverboard Dizainas – Unikalus dizainas atitinka šiuolaikinės technologijos su šio novatoriško hoverboard su 6.5 colių juodi ratlankiai ir begalybės LED žibintai.Tai puiki dovana vaikas, paauglių ir jaunų suaugusių nuotykių.

Begalybės LED Apšvietimas – Mes padarėme sklandymo įdomus dieną ir naktį su LED gradientas šviesos-aukštyn ratais ir juodas padangos.

Savarankiškai Balansavimo Saugumas ir Stabilumas – Tai nemenka lenta yra skirta tiek įspūdžių ir saugumo, kuris yra, kodėl ji yra self-balansavimo bazę, sustiprinti tekinimo ir manevringumą, ir tvirtas, lašas apsaugos, tiek vidaus ar lauko darbams.

Interactive "Bluetooth" Garsiakalbis – Siūlo didelį jaudulį jaunų nuotykių, tai hoverboards vaikams yra built-in Bluetooth " garsiakalbį, kad sklandžiai sinchronizuoja su jūsų mobiliojo ryšio prietaisai, muzikos klausymas skristi.

Unikali Spalvų ir Dizainų – Mūsų priemoka hoverboard amžiaus vaikams 6-12 metų amžiaus 8-14 ir Paaugliams yra prieinamas kelių spalvų.Jie greitai, bet saugiai su sertifikuota funkcijų, įskaitant greičio įspėjimo ir auto-lėtėjimo.Tai puiki ir unikali dovana berniukų, mergaičių, kaip Kalėdų dovana Gimtadienio dovana atgal į mokyklą dovana ir tiek.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama