Prieinama: Sandėlyje

VR Stovėti ForOculus 2 VR Ausines Ekrano Savininkas Žaidimų Valdiklis Saugojimo Mount ForOculus 1/2 Nesantaika S Priedai

(0 Klientų Atsiliepimai)

€281.19 - €585.81

Prekės kodas: s5057

Specifikacijos

  • Prekės Pavadinimas: Rondaful
  • Suderinamos Prekės: oculus quest2
  • Svoris: 810g
  • Tipas: įrašą
  • Suderinama Modelis: oculus quest2
  • Modelio Numeris: stendas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Aprašymas:

Mūsų VR stendas, specialiai sukurta jūsų VR ausines.Ekrano dėklas yra pakankamai platus, kad būtų išlaikyti tinkamą atstumą nuo objektyvo, apsaugoti savo VR ausines labiausiai stabili padėtis vertikalus stovas nesirūpindami dėl įbrėžimų.

Suderinamas su dauguma standartinio dydžio VR ausines ir touch valdikliai, includingforOculus , 2, forOculus nesantaika, nesantaika s, ; ir kiti VR ausines, o ne kontrolieriai.

Specifikacija:

Pavadinimas: VR Stovėti Ekranas Turėtojas forforOculus 2

Medžiaga: aliuminio lydinys

Spalva: Juoda

Dydis: 7.79*7.51*8.4 cm

Pakavimo Sąrašas: 1*VR Laikiklis

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Puikus Medžiaga: stovas yra pagamintas iš sunkiųjų, aukštos kokybės, labai patvari medžiaga, leidžia jums mėgautis lengvas, patikima konstrukcija.Ji suteikia daugiau stabilumo savo VR ausines, šalinant rizikos netyčia paslysti ar nukristi.Dėl savo kompaktiško dizaino, jūs galite lengvai keliauti su juo.

2.Non-slip Stovas: Įdėti savo ausines dėl šios profesinės stovėti, daugiau futuristinis išvaizdą.Bazė skirta ne slydimo pagalvėlės, kad stovėti ofOculus 2 labiau stabili, ir gali būti pateikiami tvirtai ant stalo.

3.Praktiškas Dėklas Ekranas: Mūsų VR stendų yra specialiai sukurta jūsų VR ausines.Ekrano dėklas yra pakankamai platus, kad būtų išlaikyti tinkamą atstumą nuo objektyvo, apsaugoti savo VR ausines labiausiai stabili padėtis vertikalus stovas nesirūpindami dėl įbrėžimų.

4.Platus Naudojimui: Suderinamas su dauguma standartinio dydžio VR ausines ir touch valdikliai, includingforOculus , 2,forOculus nesantaika, nesantaika s, ; ir kiti VR ausines, bet ne valdikliai, tokios asforOculus eiti, PSVR, arba Pro, G2 ir kitų labiausiai all-in-one VR ausines.

5.Nereikia Surinkti: Jokių surinkimo reikalingas; įdėti savo foroculus 2 arba laisvų rankų įrangą ir touch kontrolieriai VR Stovas, kad jūsų darbalaukio tvarkingas ir įspūdingas; jūsų draugai bus sužavėti.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama