Prieinama: Sandėlyje

Naujagimis Kūdikio Vystyklų Krepšys Vežimėlis Mumija Daugkartinio Naudojimo Maišelis Naujagimio Priežiūros Darželio Saugojimo Organizatorius Sauskelnių Keitimas Krepšys Mamai

(0 Klientų Atsiliepimai)

€8.03 - €17.83

Prekės kodas: s5190

Kategorijos: Motina & Vaikams

Žymos:

Specifikacijos

  • Stilius: kuprinė
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Svoris: 1.00kg
  • Elemento Ilgio: 0.00inch
  • Parama: Dropshipping/didmeninės
  • Elemento Aukštis: 0.00inch
  • Amžius: Motinystės, 0-6m, 7-12m, 13-24m
  • Elemento Plotis: 0.00inch
  • Uždaryti Tipas: užtrauktukas
  • Pagrindinė Medžiaga: Nailonas

Naujagimis Kūdikio Vystyklų Krepšys Vežimėlis Mumija Daugkartinio Naudojimo Maišelis Naujagimio Priežiūros Darželio Saugojimo Organizatorius Sauskelnių Keitimas Krepšys Mamai

Kulka Taškų:

1、【Platus】apačioje krepšys vežimėlis gali saugoti įvairių smulkių daiktų, kurie idealiai tinka kūdikių eiti; kaip šalutinis kišenės lovelę, jis taip pat labai naudingas saugojimo futons ir įdaryti gyvūnų, be to, galite taip pat naudoti ją saugoti kūdikių drabužiai.

2、【Didelės Talpos】 dydis universalus vežimėlis krepšys yra 75*45cm, jis yra atviras maišelis organizatorius su dirželiu, kuris gali būti naudojamas asmeninių daiktų, pavyzdžiui, sauskelnių, pieno butelių, audinių, mobiliojo telefono, raktų, ir t.t., išimti patogus.

3、【Aukštos Kokybės Medžiagos,】 Pagamintas iš aukštos kokybės nailono ir brezento medžiagos, plyšimui atsparus ir labai patvarus.Ji galima sulankstyti, kai nebuvo naudojama, todėl jį lengva nešiotis.Kai perkate ar pėsčiomis, jūs galite naudoti šį maišelį parduotuvėje mažas, lengvas prekes ir laikyti rankas nemokamai.

4、【Išlaikyti Pusiausvyrą】tipo įdiegta atgal vaikutis gali laikyti pusiausvyrą geriau nei maišas kabo ant įprasta rankena.Tai gali būti stabiliai pritvirtintas prie neįgaliųjų vežimėlių ir pet vežimėliai, ir dėl savo mažo svorio centro, tai gali užkirsti kelią apvirsti.

5、【Lengvas Pakrovimo ir Iškrovimo】kūdikio vežimėlis saugojimo krepšys yra fiksuotas vežimėlis su dirželiu, kuris yra patogus krovimo ir iškrovimo.Ir yra diržas jungiantis burnos maišelio, todėl jums nereikės nerimauti apie tai, kas iškrenta.

Aprašymas:

Taip pat naudojamas kaip pirkinių krepšiai, kosmetinės, bakalėjos maišai kelionės ar namų organizatorius

Šis universalus vežimėlis organizatorius yra puikiai organizuoti savo vežimėlį ir padarys jūsų kasdien vaikščioti lengviau ir maloniau!jūs pagaliau galėsite saugoti visus savo svarbius daiktus saugiai ir efektyviai!

Šis kūdikio vežimėlis kabo krepšys yra puikus išlaikyti kūdikių buteliukai, sauskelnes, servetėles, užkandžiai, gėrimai, smulkūs žaislai, piniginę, mobilųjį telefoną ir raktus, lengvai pasiekiamas.

Savybės:

Medžiaga: Nailonas brezentu

Spalva: Juoda, Smėlio

Dydis: 75*45cm/29.53*17.71 į

Sąrašas:

1*kūdikio vežimėlis kabo krepšys

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama