Prieinama: Sandėlyje

Lauko Sulankstomos Kėdės Sulankstomos Kempingas Kėdės Lengvos Kėdės 45cm*48cm*69cm sulankstomoji Kėdė Sunkiųjų Kempingas Kėdės

(0 Klientų Atsiliepimai)

€34.36 - €68.72

Prekės kodas: s5420

Kategorijos: Gyvenamojo Kambario Baldai

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Lauko Sulankstomoji Kėdė

Imtis savo lauko poilsiui į visiškai naują lygį su šiuo Lankstymo Stovyklavimo Kėdė.Greitas įdiegimo procesas leidžia mėgautis patogus ir erdvus svetainės erdvė ne kartą.Kokybiškos konstrukcijos užtikrinama, be rėmelio sunku dėmės, o kvėpuojantis audinys saugo jus atvėsti ir jaukus.Su savo mažų pėdsaką, jis puikiai tinka stovyklavimui, žvejybai, ir bet lauko nuotykius.

Produkto Pavadinimas: Lauko Sulankstomoji Kėdė

Specifikacijas (L*W*H): 45cm*48cm*69cm

Medžiaga: plieno vamzdžiai 600D Oxford medžiaga

Spalva: Balta Medvilnė, Chaki-Medvilnės, Žalia-Medvilnės, Juoda-Medvilnė

Sąrašas:

Lauko Sulankstomos Kėdės *1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Greitas Montavimas: Gauti greitą komforto ir patogumo su šio lauko sulankstomoji kėdė, kuri trunka tik penkias sekundes įdiegti.Lengva naudoti ir puikiai tinka bet kokio lauko nustatymas.

2.Patogus dizainas: Skirtingai nuo kitų kėdžių, kad turi tvirtas rėmas, kuris gali sukelti spaudimo taškus, šio lauko sulankstomoji kėdė yra minkštas ir lankstus dizainas, kuris atitinka jūsų kūno formos ir suteikia optimalų komfortą ir paramą.

3.Metalo Rėmelis: metalo rėmas mūsų lauko sulankstomoji kėdė žada patikimos paramos sunkiojo svorio, užtikrinti, jums nebus pasinerti į vietą.Mėgaukitės erdvus ir kvėpuojantis patirtį, be jokių prakaito ar diskomfortas.

4.Lengva Transportas: Su maža pėdsaką ir lengvai sulankstomas mechanizmas, šio lauko kėdė yra patogu nešiotis ir laikyti bet kurioje vietoje, idealiai tinka bet lauko veikla

5.Platus programas: idealus kompanionas keliaujant, siūlanti tvirtas ir daugiafunkcinis dizainas.Būti kartu sodas, paplūdimys, terasa, arba pėsčiųjų ir mėgautis be jokio vargo patirtis.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama