Prieinama: Sandėlyje

Perlas Švyti Užbaigti Papuošalai ir Žiūrėti Pro Valymo Priežiūros Sistema yra su Ultragarso Aparatas

(0 Klientų Atsiliepimai)

€315.73 - €701.63

Prekės kodas: s54492

Kategorijos: Valymo Prietaisai

Žymos:

Specifikacijos

  • Talpa: 301-500ml
  • Įtampa (V): 120V
  • Kilmės: JAV(Kilmės)
  • Galia (W): 800W
  • Prekės Pavadinimas: DUTRIEUX

Gauti Pro Lygio Valymas iš namų su Gem Švyti Visiškai Pro Priežiūros Sistema.Švarus juvelyriniai dirbiniai, laikrodžiai, ir daugiau su tik profesionalaus lygio papuošalai priežiūros ir valymo rinkinys, kuriuos galima rasti rinkoje.Perlas Švyti 8 dalių rinkinys buvo sukurta siekiant suteikti savo unikalių vienetų to paties lygio švarus iš jūsų namų, kad jums gauti tuo, kad juvelyras.Gauti savo Pro Priežiūros Sistema šiandien!

Savybės: plačiausiu papuošalai valymo rinkinį galima Platus jar dizainas puikus, valymo apyrankės ar daugiau vienetų Valo visų rūšių juvelyriniai dirbiniai, laikrodžiai, ir daugiau Ultragarsinis švaresnis įtraukti į gera, net grubus papuošalai su ultragarso technologija Konsultuotis su profesinės juvelyras, arba konkrečių papuošalų prekės ženklo interneto svetainėje papildoma informacija ir instrukcijos, Pagamintas & platinti Moterų Priklausanti Bendrovė

Įtraukta: Viena (1) jar Perlas Švyti Subtilus Cleaner (7.5 fl.Oz. / 222 mL), Vieną (1) jar Perlas Švyti Bauda Papuošalai Švaresnis (7.5 fl.Oz. / 222 mL), Vieną (1) jar Perlas Švyti Sidabro Papuošalai Švaresnis (7.5 fl.Oz. / 222 mL) Papuošalai panirimas krepšelį & touch-up šepetys įtrauktas viduje kiekvieną indelį po Vieną (1) Gem Švyti Clean + Care® Profesionalus Ultragarsinis Švaresnis Vieną (1) Gem Švyti Papuošalai Valymo Stick (0.14 fl.Oz. / 4 mL) Vienas (1) 10-Pack Perlas Švyti Papuošalai Valymo Servetėlės (Anksto sudrėkintą/Disponuojamos) Vienas (1) Auksas & Sidabro Poliravimo Audinys (6 in.x x x x x 8. / 30.4 cm x 38.1 cm) Vienas (1) Auksas & Sidabro Poliravimo Audinys (12.x 15. / 30.4 cm x 38.1 cm)

Naudojimas: Pasirinkite papuošalai švaresnis geriausiai tinka išvalyti savo papuošalų.Atlikite kryptimis valymas.Tada baigti su Auksu ir Sidabru Poliravimo Audinys pašalinti tamsėjimas, spalvos, pirštų atspaudus, ir daugiau.Vykdykite nurodymus ant pakuotės.

PASTABA: skystis valikliai, išskyrus Sidabro Papuošalai Švaresnis , pašalina nešvarumus, alyvos, ir purvo, bet nebus pašalinti tamsėjimas.Poliravimo audinys yra traktuojami interjero audiniai ir ar pašalinti tamsėjimas.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama