Prieinama: Sandėlyje

Automobilių Jutiklis automobilių Stovėjimo aikštelė, Automobilių Grįžtamieji Parkavimo Radaro Sistema Su 4 Parkavimo Jutiklių Aptikimo Atstumas Belaidžio Atbulinės Atsarginės LCD Signalizacijos

(0 Klientų Atsiliepimai)

€93.63 - €187.28

Prekės kodas: s55924

Kategorijos: Automobilių Elektronika

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: vvcesidot
  • Tipas: Matomas

Aprašymas:

Kokybės šio parkavimo jutiklis yra labai geri, o po to, naudojant jį, ji gali padėti jums parko geriau ir sumažinti nereikalingų rūpesčių.

Savybės:

1. Rinkinį sudaro iki keturių daviklių, kurie gali būti įdiegta bet kur, priekinės ir galinės transporto priemonės saugumą, pagerinti važiuojant priekyje ir gale.

2. Kai kliūtis yra aptinkamas per arti, sistemos pasigirs garsinis signalas, saugumui užtikrinti jūsų ir kitų eismo dalyvių.

3. Rinkinys ateina su priedais ir laidų, todėl jūs galite įdiegti sistemą sau.

4. Mes galime pritvirtinti jutikliai, dalies priekinės ir galinės transporto priemonės, bet koks susitarimas, siekiant pagerinti saugą, kai automobilių stovėjimo aikštelė.

5. Jūs galite įdiegti " Park Assist greitai ir lengvai.Tiesiog gręžti skyles įrašyti jutiklis, prijungti prie maitinimo imtuvas ir LCD ekranas.

Specifikacija:

Pavadinimas: automobilių parkavimo jutiklis

Įtampa: 12V

Galia: 2W

Aptikimo atstumas: 0.3-2.5 m

Pakavimo Sąrašas:

1 x LCD ekranas

1 x Modulis

4 x Parkavimo Jutiklis

1 x Maitinimo Kabelis

1 x Skylę Pamačiau

1 x naudojimo Instrukcija

2 x dvipusės juostos

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, ten yra šiek tiek tolerancijos produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Nuostabus Dizainas: dizainas tai LCD atbulinės eigos radaras yra gana ypatingas, įskaitant keturis jutiklius, kurie gali būti įdiegta bet kur, priekinės ir galinės transporto priemonės, siekiant pagerinti saugą, kai važiuoja į priekį ir atgal.Jutiklis veikia su ultragarso zondų, kokių priemonių taško ir rodo jo artumo.

2.Laiko taupymas: Tai BIBI buzzer parkavimo jutiklis ateina su priedais ir laidų, todėl jūs galite įdiegti sistemą sau.Do-it-yourself įrenginio sutaupys jums laiko reikia eiti į duobes ir parkas savo automobilį.Taip pat taupyti mokami mokesčiai mechanika.

3.Plačiai Naudojamas: Ši parkavimo jutiklis yra labai universalus ir gali būti įdiegta daugelyje transporto priemonių, kurių 12 v maitinimo šaltinis, leidžiamas bamperis pokrypio kampas +/- 5, jutiklio kabelio ilgis 2,4 m, ir maitinimo kabelis, ilgis 70 cm, mes galime pritvirtinti jutikliai, dalys, priekiniai ir galiniai transporto priemonės, bet koks susitarimas, siekiant pagerinti saugą, kai automobilių stovėjimo aikštelė.

4.Puiki Dovana: kokybė šį balso parkavimo jutiklis yra labai gera.Mus apsaugo nuo pataikyti namo sienos įspėjimo mums su garsinį signalą, todėl mes galime pastatyti automobilį lengvai. 6. Jūs galite suteikti jai kaip dovana savo artimiesiems ir draugams, jie bus labai laimingas gavęs jį.

5.Puiki Paslauga: Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didžiausia motyvacija.Mes pasirengę patenkinti kiekvieno kliento poreikius.Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis bet kuriuo metu, ir mes teikti geras paslaugas ar keitimo.Ieškoti ne toliau imtis juos į savo namus!

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama