Prieinama: Sandėlyje

Žingsnis Išmatose Neslidus Žingsnis Išmatos Patalpų Lauko Platforma Žingsnis Taburetės Skirtos Pagyvenusiems, 3.5 Colių Didelės Pakilti Laiptais

(0 Klientų Atsiliepimai)

€35.29 - €51.90

Prekės kodas: s5660

Kategorijos: Baldai

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Žingsnis Išmatose Neslidus Žingsnis Išmatos Patalpų Lauko Platforma Žingsnis Taburetės Skirtos Pagyvenusiems, 3.5 Colių Didelės Pakilti Laiptais

[Aukštos Kokybės Medžiagų], Maksimali Apkrova-400 KG.Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, šis žingsnis platformos yra lengvos, tvirtos ir nešiojamų.

[Plačiau naudojant]: Jo, neslidžia platforma yra skirta užtikrinti maksimalų sukibimą, stabilumą ir paramą, todėl jis puikiai tinka vyresnio amžiaus senjorai, suaugusieji ir net vaikai.Šis nešiojamas žingsnis platforma sumažina aukštį žingsnis į duris ar kambario, gali veiksmingai padėti žmonėms, turintiems mobilumo problemų.Lengvas ir nešiojamas lengva vykti mobilumo žingsnis kėdė šalia savo Lovos, Automobilių, Durų, Laiptų, Tualetas ir Vonia lengva įrašas!

[3.5 Colių Didelės Pakilti Laiptais]: 3.5 colių aukštos pakilti laiptais suteikti papildomą postūmį didelio masto užduotis.

[Anti-Rudenį Saugos Funkcijos]: anti-kritimo saugos funkcijas, užtikrinti, kad jums likti saugūs, nesvarbu, ką.

Spalva:juoda+pilka

Medžiaga:PP

Dydis:50 x 40 x 9.5 cm

Pakuotės Turinys:

1X Žingsnis Išmatose

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama