Prieinama: Sandėlyje

Spintelės Užraktą Derinys Resettable 4 Skaitmenų Spynos Su Angliavandenilių Mišinys, Atsparus Vandeniui Salė, Persirengimo Užraktas Tvoros Vartai Rinkinys

(0 Klientų Atsiliepimai)

€3.54 - €6.44

Prekės kodas: s57705

Kategorijos: Saugumas Ir Apsauga

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Būdų, Kaip Atrakinti: Mechaninės Klavišai

Aprašymas:

Derinys Užraktas su grūdinto plieno apkaba: didelės šlyties ir atsispirti nuo klastojimo

Cinko lydinys anti-rust spynos korpusas: spynos korpusas pagamintas iš cinko lydinio lieti, papildyti galvanizavimo danga arba aplinkai nekenksmingų dažų, ekologiškas ir sveikas, gali veiksmingai apsaugo nuo korozijos, rūdijimo, ir turi ilgesnį tarnavimo laiką.

Termiškai apdorotas sunku chromuotas užraktas kablys: Po terminio proceso, užraktas kablys labai pagerėjo, kietumas ir stiprumas, ir išvaizdą, yra chromuotas, kuris yra ryškesnis, dilimui ir antikorozinės, kuris yra labai tinkamas ilgalaikiam naudojimui.

Keturių skaitmenų Derinys Užraktas: Labai saugus.

Atrakinti: surinkite teisingą slaptažodį suderinti su kodu linija (kodas linija yra linija, žemiau trikampio simbolis, kuris yra suderintas su trikampio simboliu), ir tada patraukite užrakto rankena iki norėdami jį atidaryti.

Savybės:

Pavadinimas: 4 skaitmenų spynos

Medžiagos: Cinko Lydinys

Spynos korpusas dydis: 80*40*13mm

Svoris: 105g/g

Naudojimas: tinkamas fiksavimo salė, persirengimo durys, kiemas, durys, durys ir langai

Sąrašas:

1*užrakinti spintelę derinys

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Anti Rust】Šios spynos yra aukštos anti-šlyties ir anti-pasirinkti funkcija, nes jis priima aukštos stiprumo cinko lydinys, spynos korpusas, nerūdijančio plieno dangtis ir grūdinto plieno užraktas sugauti, kuris yra stiprus, saugus, anti-iškirpti, anti-rust,

2.【Tvirtas Medžiaga】derinys užraktas pagamintas iš tvirtos cinko lydinys liejimas, patvarus ir tvirtas, nėra lengva būti pažeista, vandeniui ir rūdžių įrodymas, tinka naudoti lauko sąlygomis.

3.【Kelis Slaptažodį Deriniai】Apie 10 000 deriniai yra sukurta, 4 skaitmenų slaptažodį derinys spynos yra saugus ir patikimas, nėra paprasta, ir labai saugus.

4.【Lengva Atlikti】derinys užraktas yra mažas dydis ir šviesos svorio, jis yra patogus jums laikyti ir nešiotis.Šoniniai langai palengvinti kartu žiūrėjimo.

5.【Keli Naudoja】Patogus keyless dizainas, šie derinys spynos turi pranašumą prieš kitas pagrindines spintos.Mažas dydis ir lengvas, tinka vidaus ir lauko darbams.Šoniniai langai yra lengva derinti.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama