Prieinama: Sandėlyje

3 Aušinimo Plokštės,Kaklo Oro Kondicionierius,Kaklo Ventiliatorius, Nešiojamų Ant Kaklo, Ventiliatorius, Laisvų Rankų Kaklo Ventiliatorius, Puslaidininkių Aušinimo Kaklo Ventiliatorius

(0 Klientų Atsiliepimai)

€28.12 - €55.14

Prekės kodas: s5795

Kategorijos: Buitinė Technika

Žymos:

Specifikacijos

  • Nuotolinio Valdymo Funkcija: No
  • Galia (W): 1w
  • Laiko Funkcija: Ne Laikas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Įtampa (V): 5V

[naujausio modelio] 2023 patobulintas kaklo aušinimo radiatorius pro dabar pirmą kartą!Pirmuosius tris aušinimo plokštės, savybės ir funkcijos yra visiškai gerinti ir tobulinti.Šalto aliuminio, sulaiko šilumą, aliuminio blokai išsklaidyti šilumą, ir fizinės aušinimo atvėsina, todėl elementą mėgautis vėsa karštą dieną.

[Aušinimo plokštelės dizainas, maksimalus -16 ° C] Priima puslaidininkių šaldymo technologija forma temperatūros skirtumo ir keistis šilumos energijos.Trijų aliuminio aušinimo plokštės akimirksniu perteikti šalčio odą per 2 sekundes, o temperatūra nukrenta iki -16 ° C lauko temperatūros.Jei jūs pakabinti ant kaklo, galite iš karto jaučiasi vėsa.Jis jaučiasi šalta prie kaklo.

[Reguliuojama kaklo size] kaklo dydis ir kampas gali būti reguliuojamas, ir tai yra plotis tinka specifikacija iš moterų dideli vyrai.Minimalus kaklo dydis yra apie 350 mm, o didžiausias-apie 450 mm.Galite laisvai reguliuoti dydį savo pasirinkimą.

Šį produktą reikia Prijungti prie maitinimo šaltinio.Dėmesio neapima vėjo skylės į dvi pusės prietaisas, kuriame bus poveikis aušinimo funkciją.

[Platų naudoja] Vasaros festivaliai, lauko, žiūrėti sporto, vaikščioti, alpinizmas, ekskursijos, šventės, darbą, mokyklą, ir kt.

Medžiaga: Aliuminio + Plastikas

spalva: Baltas juodas

Pakuotės Turinys:

1 x Kabinti ant kaklo šaldytuvas

1 x Maitinimo kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama