Prieinama: Sandėlyje

Elektrinis Epiliatorius Skustuvas Moterims Nuolatinis IPL Plaukų Šalinimo Photoepilator Neskausmingas Namų Naudojimo Prietaisas Plaukų Valiklis Mašina MUS

(0 Klientų Atsiliepimai)

€14.87 - €22.19

Prekės kodas: s5931

Kategorijos: Asmens Priežiūros Prietaisai

Žymos:

Specifikacijos

  • Prekės Pavadinimas: Kemei
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Maitinimo tipas: Baterija
  • Elemento Tipas: Epiliatorius
  • Naudoti: Įstaiga

Savybės:

1. Išplėstinė IPL technologija: IPL impulsiniai šviesos plaukų šalinimo technologija, ilgalaikio slopina plaukų regeneraciją, 8 savaičių valymo nepasikartojo. 2. 4.2 J/cm didelės energijos "flash" sąsaja, plaukų šalinimo efektas padidėjo 30%~40%.By perduodantis energiją iš plaukų skyriuje plaukų šaknų, tai greitai kyla temperatūra melanino ir pertraukos jį žemyn, švelniai slopina plaukų atauga.

2. Nešiojamų Dizainas: Su safyro filtras, besiūlių ir saugus naudoti.Ergonomiškas kūno, suteikia patogią jausmas.Ekranas LCD ekranas, dėmesingas ir praktiška.Gerbti plaukų ciklas, 8-savaitės mokslo plaukų šalinimas, nepažeidžia teisės plaukų augimui, ir nėra pažeisti prakaito apyvartą.

3. Efektyvi plaukų šalinimas: Į IPL plaukų šalinimo sistema turi didelį šviesos kontaktai su oda ir pasiekia šaknis plaukų folikulus, tinka plaukų šalinimo ant nugaros, kojos ir dideli plotai.Ilgalaikius tikslus ir galingas plaukų šalinimo, neskausmingas plaukų šalinimas, slopina plaukų augimą, nėra tamsių dėmių, saugus ir patogus.

4. Du apšvietimo režimai: 2 apšvietimo režimus, automatinė blykstė tinka didelių sričių, pavyzdžiui, šlaunų ir rankų, ir rankinis blykstės tinka mažuose plotuose, pavyzdžiui, pažastų ir bikini linijos.Tinka kojų, pažastų, bikini, rankų, lūpų, kaktos plaukų šalinimo.Automatinis šviesos skleidimo režimas, nr. reikalingi mygtukai, tinka didelio ploto plaukų šalinimas, pvz., šlaunų, rankų, ir atgal.

5. 5 rūšių energijos intensyvumas: 5 lygius šviesos intensyvumo reguliavimo, kad būtų patenkinti jūsų poreikiai skirtingi.Su odos spalva aptikimo indikatorius.Išskirtinės odos aptikimo sistemos, akių saugos sistema: šviesos tik tada, kai liečiasi su oda.

Aprašymas:

Šis produktas yra namų plaukų šalinimo priemonė, kuri priima penkių pavarų būdas, kuris gali padėti vartotojams pašalinti plaukus greitai, švelniai ir be žalos odai.ipl technologija veikia nukreipiant melanino į plaukų folikulus, skatina jį į ramybės būklę, ir veiksmingai mažina plaukų augimą visam laikui.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Dydis: 12.4*8.3*4.85 cm

Energijos režimu: 5 įrankių reguliuojamas

Darbo režimas: rankinis/automatinis

Kaip naudoti: įkiškite

Lempos vamzdis ekranas raundų skaičių: 990,000 raundų

1-5 pavaras, kai šviesa sklinda: 0.9-2 sekundės

Įėjimo galia: 36W

Bangų diapazonas: 570NM-1200NM

Švitinimo zonos: 4-5cm

Vardinė įtampa: 100-240V

Nominalus dažnis: 60 HZ

Kištukas: JAV

Pakuotė:

1pc* Epiliatorius

1pc* Akiniai

1pc* Grandiklis

1pc* Adapteris

1pc* naudojimo Instrukcija

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama