Prieinama: Sandėlyje

Helovinas Plunksnų Žaliojo Pečiais Peties Wrap Plunksnų Šalikas Gotikos Wrap Pečių Sparnus Cosplay Šalių Rekvizitai Suknelė Reikmenys Dovanos

(0 Klientų Atsiliepimai)

€11.23 - €16.04

Prekės kodas: s60362

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Medvilnės
  • Departamentas Pavadinimas: MOTERIS
  • Lytis: MOTERIS

Gotikos Skara trūkčioti Pečiais-tai stilingas aksesuaras mergaičių ir merginų, kurie mėgsta išsiskirti.It features gaidžio plunksna apdaila, kuri prideda liesti elegancija ir paslaptis, apranga.Minkštas audinys yra patogu ir lengva nešioti, puikiai tinka bet kokiai progai.Ar jums reikia apsirengti tiekimo Helovinas, cosplay, ar šalis, tai Gotikos Skara Pečiais padės jums unikalų ir patrauklų.

Labai patogu, kai dėvėti aplink kaklo ar pečių

Ši plunksna, antkaklis yra 100% rankų darbo iš dažytų gaidžio plunksnomis.

Gražus rankų darbo pora originali natūralių plunksnų pečių apykaklės.Pečių yra pagaminti iš natūralių gaidžio plunksna apdaila ir minkšta šluoste.

Šių pareiškimą plunksnų epaulettes yra puikus, universalus, kokybės aksesuaras, kad yra puikus festivaliuose kaip "Burning Man" ir vakaro drabužiai.Tai yra unisex dizaino, kad yra custom made ir vyrų, ir moterų atrodo.

Puikus Helovinas, laužai, gala šalys, retro šalys, retro šalys arba kiti rodo, kad šalys, cosplay kostiumai, maskuotis kamuolius, kokteilių naktis ir bet kokia proga!

Gali būti, kai plaukų slinkimas

Kokios patarimai:

1. Dėl spalvų temperatūros ekranas, vaizdo kamera, aplinkos šviesos ir fotografijos įgūdžius, ir pan., ten gali būti šiek tiek spalvų skirtumas nuotraukas, kai kurie produktai, ir spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Dėl skirtingų rankinis matavimas, prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumas.

Pakavimo Sąrašas:

1* Helovinas Plunksnų Cape

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Elegantiškos ir aptemptas: natūralios medžiagos, aukštos kokybės plunksnų ir minkštu skudurėliu, kad šis Helovinas plunksnų žaliojo patogus ir prabangus aksesuaras.Gaidys plunksnų apdaila yra smulkiai meistriškai ir priduria, ir nuojauta, kad apranga.Tai Helovinas plunksnų žaliojo yra puikus būdas paįvairinti jūsų kostiumas.

2.Patogus ir Lengvas: Jums nebus jaustis bet kokią naštą ant savo pečių su šiuo Helovinas plunksnų cape.Jis yra pagamintas iš minkšto audinio, kad jūs galite dėvėti ilgą laiką.Ši plunksna žaliojo tinka dauguma žmonių ir leidžia jums patogu.

3.Gotikos ir akį traukiantis žaliojo: Šis Helovinas plunksnų žaliojo suteiks jums akį pažvelgti į visas šalis.Su savo Gotikos stiliaus ir juodos plunksnos, ji bus jums unikalus ir paslaptingas.Ji yra lengva nešioti ir patogiai judėti.

4.Cosplay Šalių Rekvizitai: Ši plunksna žaliojo yra puikus pridėti šiek tiek nuojauta ir dramos į savo Halloween apranga, nesvarbu, ar esate padažu baisu burtininkė, paslaptingas vampyrų, arba tamsios pasakos.

5.Juokinga Merginų Dovanos: Šis Helovinas plunksnų žaliojo yra puiki dovana moterims, merginoms ir moterims, kurie nori apsirengti baisu sezoną.Tai ne tik patogu nešioti, bet geros išvaizdos ir elegantiškas.Jūs galite suporuoti tai su bet vakare suknelė ar kostiumas sukurti apsvaiginimo išvaizdą.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama