Prieinama: Sandėlyje

Motociklo Šalmas, Ausinės Vandeniui Lauko Laisvų Rankų Įranga Laisvų Rankų Sporto Laisvų Rankų Įrangą, Muzikos Ryšį Kontrolės Garsiakalbiai Aukštos Kokybės Garsas

(0 Klientų Atsiliepimai)

€17.92 - €35.86

Prekės kodas: s6053

Kategorijos: Motociklo Įranga Ir Dalys

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiagos Tipas: Medvilnės

Savybės:

1. 20-30m perdavimo atstumas, stiprus ir stabilus signalas ryšį.Built-in 450mAh įkrovimo baterija (akumuliatorius visiškai įkrautas gali suteikti 18h muzikos ir 360h budėjimo laikas.

2. "Hands-free šalmas, rankų, automatinis atsiliepimas apie gaunamus skambučius per 8 sekundes, tikrai išlaisvinti rankas ir padaryti taip, kad mašina saugiau.

3. FM radio, integruota FM chip, paramos 87.5-108MHz FM diapazone, visą ieškoti kanalų, klausytis naujienų, bet kuriuo metu.

4. IPX7 šalmas atsparus vandeniui garsiakalbis gali būti naudojamas lietaus ir sniego dienas, ir gali prisitaikyti prie įvairių atšiauriomis sąlygomis.

5. Klijuoti rankų šalia skirtingų šalmų.Dideli mygtukai, lengva valdyti, net ir su pirštinėmis.

Produkto parametrai

Mėlynas dantis versija: V5.0

Palaikomi protokolai: A2DP ir ACRCP

Baterijos talpa: 500mAh

Įkrovimo įtampa/srovė: DV 5V

Dažnis: 2.402-2.480 GHz

Veikiant budėjimo režimu: 360 valandos

Naudojimo laikas: ≤10 valandų

Naudoti atstumas: 10 metrų

Produktų Sąrašas:

Ausinių priimančiosios x1

Ausinės komplektas x1

Ilgalaikio lipdukas x2

įkrovimo kabelis x1

Anglų kalbos instrukcija x1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Super Baterija: Versija 5.0 belaidį ryšį, 20-30m perdavimo atstumas, stiprus signalo jungtis.Built-in 450mAh įkrovimo baterija (akumuliatorius visiškai įkrautas gali suteikti 18h muzikos ir 360h budėjimo laikas.

2.Saugus ir "Hands-free" Hands-free " šalmas laisvų rankų įranga, automatiškai atsiliepdamas į gaunamus skambučius per 8 sekundes, tikrai hands-free.Su pažangios balso komandas, galite skambinti arba atsiliepti skambučiai laisvų rankų įranga, klausyti muzikos ir GPS balsu.

3.Puiki Garso Kokybė: naudojant vėjo ir daugiau stabilus ryšys.Triukšmo panaikinimo technologijos, didelės apimties, šis šalmas ausinių perduoda aiškią ir aukštos kokybės stereo muzikos garso.Suderinama su visais išmaniaisiais telefonais, gali būti naudojamas motociklo jojimo, slidinėjimas.

4.Neperšlampama Dizainas: IPX7 šalmas atsparus vandeniui garsiakalbis, naudojant nano-danga technologijų, jokių trukdžių ir dulkėms, gali būti naudojamas lietaus ir sniego dienas, ir gali prisitaikyti prie įvairių atšiauriomis sąlygomis.

5.Lengva Įdiegti:, Klijuoti rankų įranga kitas prie skirtingų šalmų.Dideli mygtukai, lengva valdyti, net ir su pirštinėmis, labai patogu motociklo vairavimo, dviračiais, slidinėjimas, snieglenčių sportas, slidinėjimas ir kt.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama