Prieinama: Sandėlyje

2023 Helovinas LED Šviesos Kabinti Dvasios Apdailos Lauko Sodo Žėrintis Baisu Lempos Siaubo Rekvizitai Baras Haunted House Dekoro

(0 Klientų Atsiliepimai)

€3.38 - €6.15

Prekės kodas: s6102

Kategorijos: Namai Ir Sodas

Žymos:

Specifikacijos

  • Medžiaga: Medvilnės
  • Elektroninis: No
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: 2023 Helovinas Šaliai Dekoro
  • Proga: Šalis, Helovinas

Kulka Taškų:

1.Pakelti Vaiduoklis: Tai šviesos dvasia, dekoro savybes mirksi LED žibintai, kurie sukurti mirgėjimas efektas tamsoje, todėl jis atrodo vaiduokliškas windpipes.Ji skleidžia šiltą šviesą, kuri padidina atmosferą Helovinas ir priduria įdomus jūsų namuose ar šalis.

2.Mesmerizingly Paslaptingas:, Padarytą su aukštos kokybės medžiaga, mūsų Šviesos Iki Dvasios Dekoras sukuria baisu ir klaikus plūduriuojantis poveikį.Jo unikalus sukamąjį judėjimą, todėl tai puikus Helovinas apdailos, kad griebtuvai dėmesį kas nors eina.

3.Įvairių Klaidžioja Stilių Pasirinkti: Pakelti savo Helovinas dekoro žaidimas su savo Šviesos Dvasia Dekoro.Su masyvo, mielas, juokingas, ar baisu stilių pasirinkti.Gauti atostogų dvasia šiandien!

4.Žėrintis Vaiduokliškas Akcentai: Pakelti savo Helovinas dekoro, su savo Šviesos Dvasia Dekoro.Įrengtas LED šviesos juostelės ir patogus jungiklis, apšviesti savo erdvę klaidžioja blizgesį.Be vargo įdiegti ir kontroliuoti šviesos sukurti šmėkla-tacular atmosfera.

5.Didžiosios Šalies Apdaila: Mūsų Šviesą Dvasios Dekoro yra puikus Helovinas papuošalai, sukurti baisu ir įdomus atmosferą savo sode.Idealiai tinka pradėti savo kieme arba duris, tai vaiduokliškas apdaila taip pat yra puiki dovana draugams, kurie mėgsta ghost tematikos straipsnių.

Kurti baisu atmosferą su Helovinas Vaiduoklis Dekoro!Šių žėrintis vaiduokliai skleidžia šiltą šviesą ir sukurti vaiduokliškas plūduriuojantis poveikį jų besišypsančių veidų.Kontroliuoti šviesos tiesiog ir pakabinti juos į duris puikus touch išgąstis.Pakelti savo Helovinas dekoro su šių žavinga vaiduoklis!

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Helovinas Šviesos Dvasia

Gaminio medžiaga: audinys

Gaminio dydis: (vidut.)103*58.8 cm/40.55*23.15 cm

Produkto svoris: apie 48g

Pastabos:

1. Dėl spalvų temperatūros ekranas, vaizdo kamera, aplinkos šviesos ir fotografijos įgūdžius, ir pan., ten gali būti šiek tiek spalvų skirtumas nuotraukas, kai kurie produktai, ir spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumas.

Pakavimo sąrašas:

1*Helovinas Apšviesta Dvasios Deco

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama