Prieinama: Sandėlyje

50 Piešimo Eskizų Rinkinys Rinkinys - Pro Meno Reikmenys su Sketchbook & Akvarelės Popieriaus - Būti Pamoka,Akvarelė,Grafito Rinkiniai

(0 Klientų Atsiliepimai)

€41.90

Prekės kodas: s62873

Specifikacijos

  • Trinamą Ar Ne: Taip
  • Spalvų Kiekis: 50 Spalvų
  • Kiekis pakuotėje: 50 Spalvų/Box
  • Tipas: Meno Žymeklis
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pakuotė: nustatyti

Pilnas Profesionalus piešinių ir Eskizų Meno Nustatyti -50 dailės rinkinyje yra visos meno pieštukai jums reikia,Įvairių pieštukų tipų ir Ryškių Spalvų jums reikia padaryti, bet meno kūrinių.Puikiai tinka piešti eskizus,piešimo,maišymo,spalva ir apsauga nuo saulės.

Menininkas Pieštukai - Tai piešimo rinkinys.Kiekvieną pieštuku pažymėta spalva, pavadinimą ir numerį.mūsų pre-aštrus meno pieštukai tiksliai vizualinį kūrybiškumą ir trapumą linijos.Minkštas pertrauka atspari šerdys gaminti neįtikėtinai tonas.

Ekstra Meno Reikmenys - Profesionalaus meno priemonės gali padaryti jūsų meno lygį, pasiekti naujų aukštumų.Yra 3 Maišymo Kelmas, Metalinis Drožtukas, Vinilo Trintukas, Pieštukas Plėstuvas, Švitriniu Popieriumi Blokas, Menininkas Teptuku.Visų pagrindinių piešimo įrankiai leidžia jums pradėti kurti, bet kuriuo metu.

Sketchbook & Akvarelės Popieriaus - Kai tu pačių šio meno rinkinys,todėl jums nereikia pirkti sketchbook.Šį piešimo rinkinys bus puikus pasirinkimas jums pradėti savo meno karjera.

Prabanga ir Nešiojamų Paketas - Ne toksinių komponentų ir kelionės draugiškas nailoninį dėklą, kuris yra nešiojamas jums reikia padaryti, eskizavimo bet kur ir bet kada.Stiprus kompaktiškas viduje ir užtrauktuku lagaminas, laikyti ir apsaugoti visą eskizavimo priemonės viduje saugiai keliaujant, visas turinys viešnagė organizuota ir tvarkinga.

DOVANA - Spalvų, visada nudžiuginti žmones, skatinti jų kūrybiškumą ir vaizduotę.Žmonės, spalvą, savo laisvalaikį, stresas, atpalaiduojantis, gausu spalvų gyvinti savo darbų ir gyvenimo, ir pareikšti spalvos smagu.idealiai tinka suaugusiųjų spalvinimo knygeles, amatų popieriaus, statybos popieriaus, ir scrapbooking!

Piešimo Pamoka - Mokymosi piešti, niekada nebuvo paprasčiau!Kaip piešimo pamoka Vaikams suaugusieji naudoja paprastus step-by-step vadovus, kad išmokyti jus, kaip parengti mielas dalykas.Pridėti brėžiniai į sudėtį įdomus spalvų, ir jūs turite savo meno kūrinį mėgautis arba dovaną!

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama