Prieinama: Sandėlyje

1PC Derliaus Slyvų Žiedai Žirklės Retro Europos Nerūdijančio Plieno Žirkliniai Ilgai Galvos Siuvimo Žoliapjovės

(0 Klientų Atsiliepimai)

€2.19 - €2.73

Prekės kodas: s63548

Kategorijos: Rankiniai Įrankiai

Žymos:

Specifikacijos

  • Ašmenų Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Prekės Pavadinimas: JIGONG
  • Sulankstomas: No
  • Formos: Standartas
  • Prašymas: Įkarpos
  • Specialaus Tipo: Left Handed Žirklės
  • Medžiaga: Lydinys
  • Bendrą Tipo: Buitinės Žirklės
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
  • Rankenos Medžiaga: Keramikos
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Žirkliniai Manikiūro Įrankis

1. Visi daiktai, nėra baterijos,priežastis yra ta, kad pakuotė bus grąžinta logistikos paslaugų teikėjo, jeigu yra baterijų paketo,dėkojame už jūsų supratimą!Prašome pirkti baterijų pagal save ,mes negalime priimti bet kokius ginčus apie tai, ne baterija.

2.Dėl didelių krovinio pakuotės sunkiųjų paketas, laivybos ar nemokamas pristatymas rodoma reklama yra nuoroda CNF kainos šalies ir regiono galite pridėti, išskyrus paskirties uostą mokestis ir muitai.Po paketo atvyksta jūs galite pasiimti savo paketą uoste sau [arba jūs galite rasti muitinės formalumų agentūra tvarkyti cu:atstumas klausimų jums ir pristatyti savo paketą).

Jei jūs pakeisite adresą, jums bus mokėti adreso keitimo mokestis $38.

4.Mes visiškai suprantame, jis turėtų būti nusivylęs, kai siunta trunka ilgiau nei tikėtasi.Kaip mes žadėjome, mes išsiųsti iš daiktų, per 1-5 dienas, kai jums mokėjimo, tačiau, laivybos yra valdoma laivybos bendrovė, ir mes tik kaip nerimas, kaip ir jūs.Žemo reitingo laivybos laikas bus nesąžininga mūsų.Mes tikimės, kad mūsų klientai būtų laimingi, kai jie gavo mūsų daiktų, todėl prašome tik pirkti, kai laivybos laikas yra priimtini jums.Įprasta tikėtis pristatymo laikas yra maždaug 7days-3 mėnesius, prašome kantriai laukti.Kai pakuotės palieka mūsų sandėlyje, ji negali būti grąžinami ne bus.Ačiū už jūsų supratimą

5.Nes produkto galite įsigyti jau dabar yra labai, labai pigūs ,mes negalime sau leisti jokių papildomų importo muitų, mokesčių ir rinkliavų .Pirkėjai prisiima visą atsakomybę už visas papildomas patirtas išlaidas (jeigu tokių yra).Kai paketas atvyksta į jūsų muitų, gal jums reikia sumokėti mokesčių pirma ir pasiimti tai, mes negali būti jokio muito ar muitinės įforminimo nepavyksta dėl pirkėjo nesugebėjimą sumokėti muitų ir prekės yra grąžinamos arba sunaikinta,grąžinamoji išmoka jokių mokėjimų.Ačiū už supratimą.

6.Ką daryti, jei esate nepatenkinti produktai,Arba produktai turi visus kokybės problemų , prašome susisiekti su manimi bet kuriuo metu,ir prašome parodyti mums savo nuotrauką arba vaizdo įrašą.Mes išspręsti jūsų problemą,nebūtina pateikti ginčą.

7. Mūsų klientams iš korėjos,Čilė: Prašome palikti savo mokesčių skaičių taip, kad užtikrinti mūsų teikiamų paslaugų paprastai.

8. Jei jūsų vieta yra nuotolinio valdymo pultelio, jums reikės sumokėti nuotolinio mokestis.Labai nuotolinio šalių dalis, laivybos mokestis gali būti sumokėtas, ir mūsų klientų aptarnavimo susisieks su jumis po to, kai jūs užsakymus.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama