Prieinama: Sandėlyje

Vasaros Vėsinimo Liemenė Ledo Paketas Vest Moterų, Vyrų Ledo Vest Drabužius Aukšta Temperatūra Darbo Žvejybos Važiavimo Dviračiu Lauko Sportas

(0 Klientų Atsiliepimai)

€5.78 - €9.18

Prekės kodas: s6431

Kategorijos: Motociklo Įranga Ir Dalys

Žymos:

Specifikacijos

  • Lytis: Unisex
  • Funkcija: AUŠINIMO
  • Medžiaga: 100% Poliesteris
  • Elemento Tipas: Striukės
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Vasaros Vėsinimo Liemenė

Kulka Taškų:

1.Kvėpuojantis ir Ilgalaikių: Šis ledo paketas liemenė yra pagaminta iš orui poliesterio medžiagos, kuris yra patvarus ir patogus nešioti.Tai nėra lengva gauti, pažeistas ar deformuotas, todėl jis gali būti naudojamas ilgą laiką.

2.Atvėsti iki Ledo Paketas: Šis ledo paketas liemenė turi 8 ledo paketai, kurios gali būti pakartotinai naudojamos jus kietas, karštas oras.Ši liemenė padės jums įveikti vasaros karštį.

3.Lengva Nešti: Šis ledo paketas liemenė yra lengvas ir turi gilias kišenes, taigi galite laikyti ledo paketai, nepridedant papildomo svorio.Akių dizainas leidžia oro cirkuliaciją ir apsaugo nuo perkaitimo.

4.Platus Naudojimas: nesvarbu, Ar esate žvejybos, važiavimas dviračiu, bėgimas, ar darbo virtuvėje, dirbtuvėse, ar paplūdimio, šis ledo paketas liemenė padės jums atvėsti ir patogiai.

5.Unikali Dovana: nesvarbu, Ar tai šventė, gimtadienis ar bet kokia ypatinga proga, tai ledo paketas liemenė yra puiki dovana jūsų draugams ir šeimos nariams.Parodyti jiems, kiek jūs priežiūros, suteikiant jiems atvėsti ir patogiai įveikti karščio.Jie bus meilė šią mąstantis ir praktiška dovana.

Likti kietas ir atnaujinama su Kūno Vėsinimo Liemenė.Ši liemenė yra patogūs dėvėti ir daugkartinio naudojimo, todėl jūs galite mėgautis savo naudos, vėl ir vėl.Ji yra lengva nešiotis, todėl jį galite pasiimti su savimi į sporto salė, parkas, ar bet kur, kur jūs norite.Ar jums reikia už save ar savo šeimai, ši liemenė yra puikus būdas įveikti karščio ir jaučiasi įtampa.

Specifikacija:

Pavadinimas: Ledo Paketas Liemenė

Dydis: (vidut.)60*70cm/23.62*27.56 cm

Svoris: apie 240g

Pakavimo Sąrašas:

1*Kūno Vėsinimo Liemenė

8*Ledo Paketai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama