Prieinama: Sandėlyje

Tinka Apple Originalios Automobilių Laidinio Veidrodis Projekcijos Lange Tinka Belaidis Automobilinis Įkroviklis Adapteris X0L7

(0 Klientų Atsiliepimai)

€250.24 - €481.23

Prekės kodas: s6622

Kategorijos: Automobilių Elektronika

Žymos:

Specifikacijos

  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null

Produkto Aprašymas

Produkto Pavadinimas: Automobilio Adapteris

Spalva: Balta

Dydis: 13.5*5*1.2 cm/5.31*1.96*0.47 colių

Produkto Aprašymas

Lengva naudoti: Tai laidinio atspindinti dongle buvo visiškai atnaujintas veidrodis nuo jūsų telefono ekrane į jūsų automobilio ekranas, plug and play, be jokių papildomų tvarkyklių, programų ar varginantis sistemos atnaujinimus.Todėl lengviau dirbti, aiškiau ekrano ir mažiau garso vėlavimas.Galite pasidalinti filmai, žaidimai, žemėlapiai ir dar daugiau iš savo telefono ir su savo šeimos automobilis per ekraną.

Dalintis jūsų automobilių ekranas HD: Šis automobilis ekranas adapteris palaiko ekrano atvaizdavimas iš savo telefono į savo automobilį.Jūs galite tiesiog prijunkite savo telefoną prie adapterio ir veidrodis jūsų norimą vaizdo/GPS/TV serijos/online filmus į savo automobilį, bet kada, bet kur, pasukus automobilio langas į mobilųjį kiną ir plėsti savo multimedijos funkcijos.

LENGVA NEŠTI: Šis automobilis veidrodis adapteris yra lengvas ir dailiai suprojektuotos, todėl tai kompaktiškas ir lengva nešiotis be užima per daug vietos jūsų automobiliui.

Kaip naudoti:

1. Prijunkite automobilių veidrodėliai adapterį prie savo automobilio originalius USB USB-Duomenų prievadą.Automobilinis ekranas liks ant automobilio veidrodėlio puslapio ir laukti, kol ryšys.

2. Prisijungti prie savo "Apple" telefoną per USB C kabelio.

3. Pirmiausia jums reikia laukti nuo 5 iki 10 sekundžių norėdami užbaigti ryšį, tada jūs galite mėgautis Automobilių Veidrodėliai Adapteris su savo "Apple" telefoną, automobilį.

Produktų sąrašas.

1 * Automobilio adapteris

sveiki, vaikinai, ačiū, kad lankotės mano parduotuvėje.jei norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.Jei jums reikia daugiau šią prekę ,jūs galite susisiekti su mumis.mes jums mūsų geriausias kainos.Palikite savo pranešimą!

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama