Prieinama: Sandėlyje

Motociklo Pavarų Perjungimo Svirties Dangtelis Gumos Pagaminti Padengti Batų Apsaugos Motociklas Tinka Daugumai Motociklų Purvo Dviračiai

(3 Klientų Atsiliepimai)

€2.35 - €4.72

Prekės kodas: s68555

Kategorijos: Motociklo Įranga Ir Dalys

Žymos:

Specifikacijos

  • Elemento Plotis: 2cm
  • Elemento Tipas: Viršeliais Ir Dekoratyviniai Lipdiniai
  • Medžiagos Tipas: klijai
  • Modelio Pavadinimas: Pavarų Perjungimo Svirties Dangtelis
  • Prekės Svoris: 20g
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elemento Ilgio: 5cm
  • Elemento Aukštis: 2cm

Kulka Taškų :

Sumažinti Apačioje Drabužiai: Motociklo Pavarų Perjungimo Svirties Dangtis yra pagaminti iš kokybės guminės medžiagos.Pavarų perjungimo svirtis turi padengti neslidžia juostele ant paviršiaus veiksmingą anti-slydimo apsauga.Rankiniu būdu Sumažinti: Motociklo Pedalo ir Dangtis yra super draugiškas mums naudoti, pavyzdžiui, jūs galite rankiniu būdu sumažinti jį su tuo, kiek norite.Taigi, ateiti naudoti mūsų prekių dabar.daugeliui Motociklai: Motociklo pavarų Perjungimo Svirties Dangtelis yra itin naudingas produktas, kad jūs galite naudoti Motociklo pavarų Perjungimo Svirties Dangtelis užtikrintai. .Lengva Įdiegti: Motociklo Pavarų Perjungimo danga yra labai lengva įdiegti, jums bus padaryti per kelias minutes.Taip, jūs galite turėti daug vartotojo patirtis, jei naudojate mūsų produktą.

Vyrų Dovanų: Motociklo Pavaros Jungiklis Dangtelis yra puiki dovana pasirinkimas mums pasirinkti.Ir jūs galite pasirinkti siųsti Motociklo Pavaros Jungiklis Padengti savo tėvų, draugų ir vyrai.Aprašymas :

Motociklo Pavaros Jungiklis Dangtelis yra praktiška dovana pasirinkimas, ir jūs galite nusiųsti jį savo tėvų, draugų, vyrų ir motociklų vartotojams, ir mūsų produktas yra labai lengva įdiegti, jums gali būti padaryti per kelias minutes.Specifikacija :

Medžiagos: klijai

Pavadinimas : Shifter guminės rankovės

Spalva: Juoda, raudona Pakavimo Sąrašas :

Motociklo Pavaros Jungiklis Dangtelis *1pc Pastabos :

Dėl apšvietimo efektai ir filmavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

    Pirkėjas

    2023-04-20

    Straipsnis neatitinka priemonės paklausiau. Aš įdėti ginčų, jei aš susigrąžinti pinigus.

    Pirkėjas

    2023-06-03

    Elastiniai juostos atėjo 26 dienų! Vidinis skersmuo yra apie 5-6mm, gumos yra labai sunku, aš negalėjau traukti jį į Kickstarter svirtis, kurių skersmuo 10mm. bet ačiū pardavėjas vistiek! Elastiniai juostos atėjo 26 dienų! Vidinis skersmuo yra apie 5-6mm, gumos yra labai sunku, aš negalėjau traukti jį į Kickstarter svirtis, kurių skersmuo 10mm. Bet ačiū pardavėjas vistiek!

    Pirkėjas

    2023-05-02

    Geras PRODUKTAS

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama