Prieinama: Sandėlyje

Apsaugos Atveju Golfo Garsiakalbio Sunku Kelionės Atveju Apsauginis Maišelis Laikymui Maišelis Dulkėms Atsparus Smūgiams Nešiojamas Krepšys Su Peties

(0 Klientų Atsiliepimai)

€46.49 - €92.99

Prekės kodas: s6859

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elemento Tipas: Adapteris
  • Medžiaga: Oda

Apsaugoti savo Wingman Peržiūrėti Golfo Garsiakalbis su lengvumu!Mūsų Kelionės Atveju, leidžia paprastą priedą ir visišką apsaugą, todėl jį lengva valdyti ir sutaupyti laiko ir pastangų.Mėgaukitės savo kelionę nerimauti nemokamai!

Suderinama su: už Bushnell Wingman Peržiūrėti Golfo Garsiakalbis

Spalva: juoda, oranžinė

Medžiaga: Poliesteris, Oksfordo audinio, odos, metalo ir kt.

Sąrašas:

1* Nuotolinio Valdymo Atveju Wingman Peržiūrėti

arba

1* Saugojimo Krepšys Wingman Peržiūrėti Speake

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Lengvas Transportavimas: Lengvai atlikti savo Wingman Peržiūrėti Golfo Garsiakalbis su šia specialiai suprojektuotas korpusas.Ji suteikia patogią saugojimo ir puiki apsauga jūsų garsiakalbis, kartu su akių kišenėje lengvai kabelių ir priedų organizacijos.

2.Lengvas Priedas: Mūsų dėklą už Wingman Peržiūrėti Golfo Garsiakalbis yra išeitis iš savo nešiojamųjų garsiakalbių saugojimo problema.Su metaliniai karabinai, jis gali būti lengvai pridedamas prie jūsų rankinėje, krepšyje ar diržo, o aukštos kokybės PU oda ir TPU nuotolinio atveju-apsaugo jūsų prietaisą nuo purvo ir įbrėžimų.Išlaikyti jūsų nuotolinio valdymo ir saugus su šiuo praktiškas ir stilingas atveju.

3.Apsauga nuo dulkių ir atsparus smūgiams: Šis lagaminas yra paruošta iš Oksfordo audinio ir poliesterio, kuri yra apsauga nuo dulkių ir atsparus įbrėžimams medžiaga.Ji taip pat turi 3 mm storio pearl medvilnės užpildymas, kuri suteikia pilną apsaugą jūsų garsiakalbis nuo smūgių ir aplinkai.

4.Patobulintas Patogumui: Mūsų dėklą už Wingman Peržiūrėti Golfo Garsiakalbis leidžia jums valdyti nuotolinio valdymo pultelio mygtukus be vargo, o nešioti apsaugos atveju.Jos skaidrios ir plonas TPU priekinis dangtelis garantuoja be jokio vargo garsiakalbio valdymas lauke.

5.Patogus Transportas: Padaryti labiausiai iš jūsų golfo žaidimas su mūsų Wingman Peržiūrėti Garsiakalbio korpusas.Su rankenomis ir peties diržas, sutaupyti laiko ir pastangų, o vežančių ji aplink.Lengvas ir patvarus, mėgautis našta-nemokamas transportas, geriau sutelkti dėmesį į savo žaidimą.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama